OČEKUJE PREMJEŠTAJ

Beckeru smanjuju zatvorsku kaznu? Kći koju je dobio iz brzinske afere u spremištu za metle: ‘Bit će mu strašno teško‘

Teniska legenda u zatvoru zbog skrivanja 2,5 milijuna funti imovine premda je još 2017. proglasio bankrot zbog gotovo 50 milijuna funti duga

Boris Becker

 Adrian Dennis/AFP

Legenda tenisa, Boris Becker, koji je prošli tjedan osuđen u Velikoj Britaniji na dvije i pol godine zatvora zbog financijskih prevara, vjerojatno će uskoro biti premješten u zatvor niske razine sigurnosti, piše Mirror. Također, očekuje se da će 54-godišnji Becker odslužiti samo polovicu kazne.

Bivši sportaš sada se nalazi se u strogom zatvoru Wandsworth u jugozapadnom Londonu, no navodno je to samo privremeno, kako nagađaju britanski tabloidi, baš kao što nagađaju da će ostatak dosuđene mu kazne provesti noseći elektronsku narukvicu u kućnom pritvoru, jer njegovo ponašanje nije nasilno. Becker inače ima četvero djece, a njegova 22-godišnja kći Anna Ermakova, koju je dobio iz brzinske afere u spremištu za metle jednog restorana s modelom Angelom Ermakovom, obećala je da će biti uz oca i, kako piše Mirror, posjećivati ga u zatvoru kad god bude mogla.

Rekla je također kako je bila "šokirana" kad ga je vidjela u zatvoru. Manekenka je izrazila zabrinutost za svog polubrata Amadeusa (12) i otkrila da je pisala sudu tražeći milost za oca.

"Nije fer. Bit će mu strašno teško", izjavila je Anna Ermakova za jednu njemačku TV postaju. Becker je u zatvoru zbog skrivanja 2,5 milijuna funti imovine premda je još 2017. proglasio bankrot zbog gotovo 50 milijuna funti duga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:01