MNOGI IH KRITIZIRAJU

Baldwinovi nakon tragedije na setu slavili Halloween, negativne reakcije pljušte sa svih strana

Roditeljstvo je bilo intenzivno dok sam se suočavala s vrlo javnom i tragičnom situacijom u kojoj je sudjelovao moj muž, kaže Hilaria
Alec i Hilaria Baldwin s djecom
 INSTAGRAM

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, Hilaria, kritizirana je zbog objave na Instagramu. Naime, ona se za Halloween na društvenoj mreži pohvalila zabavnom fotografijom na kojoj slavi praznik s mužem i njihovo šestero djece, i to nakon tragične smrti snimateljice Halyne Hutchins na setu filma "Rust".

No vrlo brzo suočila se s negativnim reakcijama pratitelja, ponajviše zbog opisa kako je "roditeljstvo bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je sudjelovao njezin suprug".

“Roditeljstvo kroz ovo bilo je intenzivno iskustvo”, napisala je Hilaria.

Na fotografijama koje je objavila obitelj pozira na trijemu svojega imanja i smiješe se u kameru. Alec je odjeven kao stvorenje iz popularne dječje knjige "Where the Wild Things Are", Hilaria je prikazana u kostimu vještice, kao i najmlađe kćeri Carmen i Maria Lucia Victori, dok su starija djeca također nosila kostime vještica i odijela superheroja.

No fotografije su objavljene samo nekoliko sati nakon što je novo izvješće otkrilo da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja prije nego što je Hutchins ubijena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:28