PRESKUPO?

Baka Prase pokazao gigantsku jelku: Platio ju 1500 eura, jedva mu stala u stan vrijedan 2 milijuna eura

Bakina djevojka Anja podijelila je na svom TikToku kako je ukrašavala njihovu jelku čak dva dana, kaže da je najljepša dosad

Anja Bla kiti jelku u stanu u kojem živi s Bakom Prasetom

 Screenshot/tiktok/anjablaa/

Srpski youtuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, pohvalio se na društvenim mrežama da je kupio novu nekretninu od 300 kvadrata u vrijednosti 2 milijuna eura. U tom stanu živjet će sa svojom djevojkom influencericom Anjom Bla, koja je sada na svom TikToku podijelila kako je kitila njihovu „džinovsku jelku”, kako ju je sama nazvala.

image

Baka Prase na YouTubeu podijelio je kako mu izgleda stan

Screenshot/youtube/baka Prase/

Otkrila je da joj je trebalo dva dana da uredi jelku. Plafon u stanu im je 3,3 metra, a jelka je 3 metra, ali kad je postavila jelku na postolje, ona je viša, stoga je Anja imala problem pri slaganju jelke i sam vrh jelke je morala izbaciti. U kićenju jelke imala je pomoć svoje mame i mačka Tedija.

„Potrošili smo malo manje od 1500 eura za jelku. Sama jelka je koštala 900 eura, a oko 500 eura su bili ukrasi”, podijelila je Anja.

„Sve u svemu ja sam oduševljena i ovo mi je najljepša jelka ikada”, zaključila je Anja.

Njezin video pogledan je gotovo 700 tisuća puta, a prema komentarima pratitelja i oni su oduševljeni jelkom u domu Anje i Bake Praseta.

Anja Blagojević i Baka Prase upoznali su se 2019. godine, a od tad je njihov odnos bio buran. Prekidi i mirenja su zbunjivali obožavatelje jer nekad nije bilo jasno jesu li zajedno. Svoju vezu javnosti su potvrdili u travnju 2021. godine. Baka je snimio video na svom YouTube kanalu u kojem je otkrio da ima djevojku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:26