OTKRIVAMO

Avionom doletio na najljepšu obalu na svijetu: Slavni boksač Vladimir Kličko ljetuje na Braču!

Jedan od najboljih prvaka u teškoj kategoriji u subotu je sletio na brački aerodrom, gdje se slikao s djelatnicima
 Facebook/Airport Brač Ltd.

Dobre vijesti za koronaturizam.

Sportska zvijezda Vladimir Kličko, ukrajinski umirovljeni boksač i bivši svjetski prvak po verzijama WBA, IBF, WBO, IBO te naslova magazina The Ring, stigao je na Brač avionom.

Jedan od najboljih prvaka u teškoj kategoriji, ali i najprepoznatljivijih boksača uopće, u subotu je, bez puno medijske pompe, sletio na brački aerodrom, gdje se slikao s djelatnicima.

- Mr. Wladimir Klitschko & Brač airport staff – stoji u objavi na Facebook stranici Airport Brač Ltd.

Kličku ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Naime, 2013. godine, još dok je cvala ljubav između njega i američke glumice Hayden Panettiere, tada zaljubljeni par primijećen je na godišnjem odmoru na otoku Hvaru, gdje su s još dva para ljetovali na luksuznim jahtama. A hvarskom rivom šetali su i 2010. godine.

image
Dubrovnik, 2013. Poznati boksac Vladimir Klicko s djevojkom, glumicom Hayden Panettiere posjetio danas i Dubrovnik
Tonci Plazibat/Cropix

Gotovo nezamijećen ostao je njihov posjet očito omiljenom Hvaru 2012. godine. Panettiere i Kličko kratko su svratili do Hvara na talijanskom jedrenjaku Francesco Petrarca. Proveli su samo jedan dan te godine na Hvaru, ali dobro su ga iskoristili Istraživali su krajolik i upijali zrake sunca.

Nakon cjelodnevnog obilaska znamenitosti, par se vratio na brod kako bi se presvukao za večeru, a Hayden je izgledala vrlo elegantno u plavom kaftanu s uzorkom. Proveli su romantičnu večer u restoran Gariful, omiljenom odredištu celebritija.

image
Dubrovnik, 2013. Poznati boksac Vladimir Klicko s djevojkom, glumicom Hayden Panettiere posjetio danas i Dubrovnik
Tonci Plazibat/Cropix

Budući da privatne stvari rijetko objavljuje na društvenim mrežama, s kim je sada Kličko na ljetovanju na Jadranu i gdje odsjeda, nije zasad poznato, no malo je vjerojatno da je s njim stigla i Hayden.

Naime, početkom kolovoza 2018. godine svijetom je odjeknula vijest da do tada naoko idiličan par, glumica Hayden Panettiere i umirovljeni slavni boksač Vladimir Kličko, više nisu zajedno. Nakon devet godina, unutar kojih im se rodila i kćerkica Kaya, odlučili su krenuti svatko svojim putem.

image
Vladimir Klicko
Internet

Hayden je vrlo brzo viđena u prisnom druženju s novim muškarcem vršnjakom Brianom Hickersonom, a to 'vrlo brzo' znači koji dan nakon javne objave o krahu veze s Kličkom.

No ta je veza završila Hickersonovih uhićenjem nakon osam prijava za obiteljsko zlostavljanje i fizički napad.

Hayden i Kličko ostali su prijatelji i zajedno se trude odgajati njihovu 5-godišnju kći Kayu.

- Još se međusobno poštujemo i prijatelji smo. To nije situacija u kojoj se često nađeš. No mislim da smo odradili dobar posao - zaključila je glumica ranije.

Inače, malena Kaya živi sa svojim ocem Kličkom u Ukrajini, a Hayden ju redovito viđa kćer. Nakon što je rodila Kayu, Hayden je javno progovorila o borbi s postporođajnom depresijom, a nekoliko se puta prijavila u bolnicu na liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:20