BORBENA MISICA LAURA

Australska miss rodom iz Zadra stalno je u teretani, a sada i boksa: ‘Jača sam nego što mislite‘

Laura Dundovic (33) svakodnevno na svom Instagramu pokazuje svestranost kad je u pitanju održavanje vitke linije
 Instagram

Bivša Miss Universe Australije, ljepotica hrvatskih korijena, podrijetlom je iz Radovina kraj Zadra, Laura Dundovic, svakodnevno na svom Instagramu pokazuje svestranost kad je u pitanju održavanje vitke linije, pa tako svoje brojne sljedbenike nije razočarala ni fotografijama s treninga boksa.

Pritom je 33-godišnja ljepotica naglasila mišiće, ali i modernu opravu za vježbanje. Uz fotografiju s bijelim boksačkim rukavicama u svlačionici teretane, Laura je napisala: "Jača nego što izgledam" i osvojila brojne lajkove i komplimente.

View this post on Instagram

TOUGHER THAN I LOOK.

A post shared by LAURA DUNDOVIĆ (@lauradundovic) on

Iako je fotografija, navodno, nastala nakon treninga, bivša missica izgleda potpuno sređeno s kosom vezanom u rep.

image
Instagram

Slika iz teretane samo je jedna u nizu onih na kojima Laura pokazuje svu raskoš svog tijela, a nedavno je zadivila fotografijama nastalim prošlog tjedna na bajkovitoj plaži Hyams smještenoj u New South Walesu, na južnoj obali Australije, gdje je odradila modno snimanje u bijelom bikiniju.

image
Instagram

Atraktivna plavuša djeluje itekako puna samopouzdanja i opuštenosti dok bosonoga pozira na pijesku. Pored slike napisala je tek "Raj". A kako bi pokazala svu svoju svestranost, objavila je i sliku s planinarenja na kojoj je odjevena u lagani bijeli kombinezon i poručuje tek: "Avantura počinje".

View this post on Instagram

PARADISE.

A post shared by LAURA DUNDOVIĆ (@lauradundovic) on

Njezina je obitelj otišla u daleku Australiju još 1970. godine, a Laura je u Hrvatskoj posljednji put bila prošle godine na obiteljskom vjenčanju. Tada se svojim pratiteljima javila iz Preka na otoku Ugljanu otkud je njezin otac, zatim je posjetila Zadar te Vodice i Biogradu na moru.

image
Richard Milnes/Alamy/Alamy/Profimedia

Podsjetimo, Laura je misica postala davne 2008. godine. Time je postala je prva Hrvatica koja je ponijela titulu Miss Universe Australije, iskoristivši priliku promovirati našu domovinu riječima: 'Ponosna sam što sam Hrvatica'. Iste je godine osvojila i visoko 10. mjesto na svjetskom izboru ljepote.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:55