META KOMEDIJE

Australska glumica o svom prvom susretu s Meghan Markle: ‘Nema u njoj prirodne topline...‘

Komičarka je opisala svoj prvi i i jedini susret sa Sussexima, a njezin kolega Chris Rock pozabavio se problemom boje kože

Rebel Wilson

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Glumica i komičarka Rebel Wilson i njezin kolega Chris Rock posljednji su u nizu slavnih osoba koje u intervjuima i nastupima govore o princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan. Bez vojvodskog para ne mogu ni autori crtića, ni pisci reklama, a materijala ima napretek, kao Harry za svoju knjigu.

Wilson, Australki koja je karijeru izgradila u Hollywoodu, bivša kolegica Meghan nije baš sjela od prve.

- Nije bila baš previše cool. Nema u njoj prirodne topline - rekla je 43-godišnjakinja tijekom gostovanja u popularnoj emisiji "Watch What Happens Live with Andy Cohen" na kanalu Bravo.

Želeći valjda malo ublažiti izrečeno dodala je kako je za suzdržano ponašanje vojvotkinje od Sussexa vjerojatno kriva njezina majka Sue Bownds, koja je iz Australije došla kćeri u posjet. Ona je Meghan postavljala "lagano bezobrazna pitanja" poput: "A gdje su vam djeca?".

- Rekla sam joj: "Mama, ne ispituj takve stvari!" - dodala je Rebel. Susret se dogodio negdje u Santa Barbari, a za razliku od Meghan, Harry "nije mogao biti ljubazniji".

Wilson je rekla i kako joj je to bio prvi susret uživo sa Sussexima iako imaju zajedničke prijatelje.

- Možda je Meghan bila takva jer je razmišljala: "Ma, tko su ove dvije naporne osuđenice iz Australije?" - našalila se Wilson te još jednom dodala kako je Harry bio "pravo srce".

Njezine riječi, naravno, nisu mogle proći bez komentara na društvenim mrežama, a kao i uvijek kada je odbjegli britanski princ i njegova supruga u pitaju, mišljenja su ili za ili protiv njih. Sredine nema.

- Pričati o Meghan negativno zato što ne odgovara na bezobrazna pitanja? Rebel Wilson trebala bi imati više materijala od toga. Dosadno. - rekao je jedan kritičar na Twitteru.

- Polaganje prava na Meghaninu djecu kod ove britanske ekipe je, blago rečeno, čudno, Hvala nebesima pa ih (...Meghan i Harry...) drže dalje od Otoka. Ti ljudi su čudaci - dodao je drugi.

Oni koji baš ne ljube Sussexove ili točnije Meghan, imaju drugačije mišljenje.

- Meghanina maska pada. Prave slavne osobe i holivudska elita počinje govoriti istinu. Ona nije osoba koja se voli grliti, ona nije topla osoba. I kako se usuđuje pokazati nepoštovanje prema Rebelinoj majci - napisala je jedna pratiteljica Rebel Wilson aludirajući na Meghanine izjave u raznim intervjuima i seriji Harry&Meghan o tome kako je ona tip grliteljice. Meghan je više puta rekla kako je takva cijeli život pa joj je bilo teško prihvatiti hladnoću britanske kraljevske obitelji.

- Vjerujem Rebel. Ona zna procijeniti ljude. Meghan Markle je narcis. Kada se udala za rezervu za prijestolje počela se ponašati kao da je ona vladarica. - napisala je druga pratiteljica Rebel Wilson.

Wilson se već šalila na račun Harryja i Meghan, posebno na račun njihovog bombastičnog intervjua koji su dali Oprah Winfrey 2021. godine. Par je tada spominjao Meghanine suicidalne misli, silne probleme i kako ih je monarhija u biti ostavila bez novca. Predstavljajući nominacije za najbolji film tijekom dodjele nagrada BAFTA 2022. godine, Wilson je rekla:"Od drame do fantasyja, intervju Harryja i Meghan intervju ima sve. Nažalost, oni nisu nominirani u ovoj kategoriji, ali neki filmovi jesu. Pa pogledajmo koji su neki od najboljih britanskih filmova ove godine...".

Na svoj način vojvodskim parom pozabavio se i komičar Chris Rock. On je bio domaćin prvog stand-up specijala koji je Netflix prenosio uživo Selective Outrage. Baveći se raznim temama (poput prošlogodišnjeg udarca na Oscarima i Willa Smitha) dotakao se i Meghan i Harryja. Spomenuo je isti intervju s Oprah Winfrey kao i Rebel Wilson, no on se usredotočio na izjave o rasizmu u Buckinghamskoj palači te pitanju o tome kakve će boje kože biti Archie, sin Sussexa.

Chris Rock smatra da Meghan nije nikakva žrtva rasizma.

- To je samo uobičajena stvar familijom supružnika. Mislim, tko je ta cura Meghan Markle? Djeluje simpatično, a samo kuka. Kao da već nije dobila na lutriji svojom svijetlom kožom. Ponekad nema rasizma, samo jeb..a familija - rekao je komičar.

Kasnije je oponašao Meghan kako govori Oprah o pitanjima "koliko će smeđe biti dijete".

- To nije rasizam. I sami crnci žele znati koliko će tamno biti njihovo dijete - rekao je Rock. Rekao je i kako razumije kroz što Markle prolazi. - Znam njezinu dilemu. Crna djevojka koja pokušava sve da je bijela obitelj ljubljene osobe prihvati. Da, to je jako teško. Ali isto je tako teško, a i teže, kada bijela djevojka želi da je prihvati crna obitelj osobe koju voli. E, to sr...e je tek teško!".

Rock je imao i savjet za Meghan (i sve druge) u ovakvim situacijama.

- Ako ste crni i želite da vas bjelačka obitelj osobe koju volite prihvati tada se morate udati za nekog iz obitelji Kardashian. Oni primaju svakoga - zaključio je komičar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:44