BOŽIĆ NA PIJESKU

Atraktivna nogometna sutkinja uživa na sunčanoj plaži u outfitu ljubavnice Djeda Mraza

Seksepilna Claudia Romani uvijek za blagdane radije odabire vrući pijesak umjesto hladnog snijega
Claudia Romani
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Atraktivna talijansko-američka manekenka 38-godišnja Claudia Romani uživa u božićnim radostima.

Zgodna Talijanka je zbog karijere iz rodne zemlje preselila u Dansku, kasnije je otišla u Veliku Britaniju, a posljednje vrijeme provodi uživajući na plažama u Miamiju.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ova seksi manekenka koja se pojavila na naslovnicama magazina GQ i Maxim, a FHM ju je čak 2006. godine svrstao među 100 najseksi žena na svijetu, od 2010. godine živi u Miamiju na Floridi, a lani je postala američka državljanka. Sada su je, pak, paparazzi uhvatili na pješčanom South Beachu u božićnom izdanju.

image
Claudia Romani
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Odjenula je oskudni crno-ljubičasti bikini uz koji je kombinirala ljubičastu kapu Djeda Mraza s bijelim coflekom. Na plažu je ponijela i jarko ružičasti ručnik te se opuštala uživajući u mirnom zalasku sunca na plaži pritom izgledajući poput seksi ljubavnice Djeda Mraza.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Osim manekenstvom, ova seksepilna Talijanka radi i kao nogometna sutkinja, ima, naime, položenu licencu te može suditi elitni rang talijanskog nogometnog prvenstva. Ranije je jednostavno objasnila što je privlači kod suđenja:

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Trčanje po terenu s tim igračima i donošenje odluka jednostavno je neodoljiva prilika – kazala je atraktivna nogometna sutkinja koja je vatrena navijačica kluba Milan.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zanosna Claudia sudjelovala je u francuskom reality showu "Secret Story" prije pet godina, često ističe i da je vegetarijanka, a hvali se i kako govori šest jezika. U slobodno vrijeme voli prognozirati sportske rezultate i to čini u donjem rublju.

Romani je otprije poznata javnosti kao bivša djevojka legendarnog umirovljenog nogometaša Pippa Inzaghija, a danas je zaručena Chrisa Vehovca koji je zaslužan za njezine brojne seksi fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:00