NIŠTA OD PITTA

Atraktivna manekenka stala na kraj glasinama o vezi s jednim od najpopularnijih neženja: ‘Solo sam‘

Ratajkowski je bila u braku s producentom Sebastianom Bear-McClardom od 2018. do 2022. s kojim dijeli jednogodišnjega sina

Emily Ratajkowski i Brad Pitt

 Profimedia

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski objavila je da je slobodna nakon što su se pojavile glasine da hoda s poznatim glumcem Bradom Pittom.

image

Brad Pitt

Lee Jae-won/Aflo/Profimedia/

Ratajkowski se u razgovoru za Variety, među ostalim, otvorila i o svom razvodu od producenta Sebastiana Bear-McClarda rekavši da uči kako to jednostavno ‘pustiti’.

- Trenutno sam slobodna, zapravo prvi put u svome životu. Na neki način uživam u u tome tako da nisam previše zabrinuta kako me se doživljava, kaže 31-godišnja ljepotica.

- Jedna od stvari o kojoj pišem u posljednjem eseju je da je možda najbolji način da čovjek bude sretan tako da jednostavno otpusti neke stvari, objašnjava.

Dok Ratajkowski još nije komentirala glasine da je izlazila s 58-godišnjim Pittom, izvori za Page Six kažu da par drži stvari u tajnosti dok njegova žestoka bitka oko skrbništva s poznatom glumicom Angelinom Jolie još uvijek traje.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie 2012.

Jason Merritt/Afp

- Brad je izlazio sa ženama posljednjih nekoliko godina, ali potajno jer se brine da će Angelina to reći njihovoj djeci, govori izvor.

Nekada najpoznatiji holivudski par trenutno je upleten u parnicu vrijednu vrtoglavih 250 milijuna dolara zbog svoje francuske vinarije, a suočeni su i s optužbama za obiteljsko zlostavljanje. Jolie i Pitt, koji su bili u braku od 2014. do 2016., dijele šestero djece - Maddoxa (21), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) te blizance Vivienne i Knoxa (14).

Ratajkowski koja je nedavno otkrila da je biseksualna, podnijela je zahtjev za razvod od supruga ranije ove godine zbog glasina o nevjeri, a izvori za Page Six su ga opisali kao ‘serijskoga varalicu‘.

Ratajkowski i McClard su se vjenčali nakon samo dva mjeseca veze 2018., a imaju jednogodišnjega sina Sylvestera Apollo Beara.

Unatoč činjenici da su manekenka i glumac već nekoliko puta viđeni skupa, izvori kažu da još uvijek nisu službeno u vezi.

Izvor je za OK! Magazin krajem kolovoza objasnio kako ju je Pitt pozvao van na što je ona pristala, dodajući kako je uvijek mislila da je glumac zgodan te da je izašla van s njim jer nema ništa za izgubiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:15