UŽIVA NA IBIZI

Atraktivna Demi Rose fanovima otkrila sve o sebi pa i ono što sve zanima: ‘Ne, nemam implantate‘

Manekenku i influencericu prati više od 16 milijuna fanova koji su jedva dočekali postaviti svoje pitanje
Demi Rose
 Instagram

Manekenka Demi Rose (25) je na Instagramu dala fanovima, kojih ima više od 16 milijuna, da joj postave koja god pitanja žele, a odgovore je na svojim storyjima popratila brojnim vlastitim fotografijama u bikiniju, snimljenim većinom na plažama i u prirodi.

Demi, koja trenutno boravi na Ibizi, jedan je obožavatelj (ili obožavateljica) pitao koji je njen status veze.

"Solo sam," kratko je napisala, uz fotografiju na kojoj joj je kosa zavezana u neuredni rep, a usne namazane za nju prepoznatljivim sjajilom.

image
Instagram

Otkrila je i da je Ibiza "mjesto na zemlji na kojem se osjeća najugodnije," a uz odgovor je priložila fotografiju na kojoj nosi ogromni slamnati šešir.

Objavila je, među ostalim, i sliku na kojoj uz svojeg ljubimca leži na plaži u tangama.

image
Instagram

U narančastom bikiniju i retro naočalama obznanila je još jednu bitnu stvar: "Nemam implantate".

image
Instagram

Otkrila je da joj je rođendan 26. ožujka, kada će napuniti 26 godina. Uz taj je odgovor postavila i emoji Ovna, svojeg horoskopskog znaka.

Neke od fotografija kojima je počastila svoje fanove prikazuju ju u avanturističkim akcijama i istraživanju prirode, no otkrila je da ima i mirniju stranu karaktera te da uživa u tome da ponekad uspori.

image
Instagram

"Čitanje, provođenje vremena s mojim ljubimcima i prijateljima, putovanja, istraživanja, liječenje zvukom, učenje, edukacija," nabrojala je stvari koje ju čine sretnom i koje uživa raditi.

Iako je pandemija, Demi ne staje sa svojim putovanjima, pa je tako u posljednjih nekoliko mjeseci, među ostalim, bila na Maldivima i u Tanzaniji.

image
Instagram

Ova je manekenka nedavno MailOnlineu otkrila kako je poželjela biti slavna otprilike u dobi od 14 godina. Dobila je tu želju dijelom i zbog toga što je u školi bila česta meta drugih učenika koji su ju maltretirali. Prvi ugovor s modnom agencijom potpisala je dok joj je bilo 18 godina.

image
Instagram

Prisjetila se gdje je tražila izlaz u tim teškim danima.

image
Instagram

"U školi su me zlostavljali. Zbog toga sam željela naći druge prijatelje van tog kruga pa sam puno vremena provodila online. Virtualni me svijet zanimao i kao klinku. Uvijek sam bila na svojem kompjuteru, a svoj sam poziv shvatila već kada je počeo MySpace," izjavila je u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 16:48