OBJAVA NA INSTAGRAMU

Ariana Grande iznenadila fanove: ‘Odlučila sam donirati pet milijuna dolara...‘

Pjevačica je ranije vrlo otvoreno govorila o problemima s mentalnim zdravljem
Ariana Grande
 Li Lewei

Ariana Grande je povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, koji je obilježen jučer, najavila da će donirati pet milijuna dolara za besplatnu psihološku terapiju u suradnji s organizacijom Better Help.

- Priznajem da postoje brojne prepreke kada je u pitanju pristup resursima za mentalno zdravlje - napisala je Grande na Instagramu.

- Iako je ovo samo jedna mala gesta (problemi u sustavu i dalje ostaju), htjela sam ponoviti suradnju s organizacijom Better Help u nadi da ćemo omogućiti pristup liječenju većem broju ljudi i možda nadahnuti neke od vas da isprobaju nešto novo i daju prioritet vlastitom mentalnom zdravlju - dodala je pjevačica.

Zainteresirani za ovu ponudu dobit će besplatnu terapiju u trajanju od mjesec dana i imat će mogućnost nastaviti terapiju s organizacijom Better Help uz popust od 15 posto za idući mjesec. Ovo je već drugi put ove godine da je Grande obožavateljima ponudila besplatnu terapiju, a prošli put je donirala iznos od milijun dolara.

Podsjetimo, Ariana Grande je vrlo otvoreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem. S javnosti je podijelila i da je patila od PTSP-a nakon napada u Manchester Areni 2017. godine. Govorila je i o tome kako je odlazak na terapiju utjecao na nju, rekavši da joj je to spasilo život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:32