FIZIČKI I VERBALNI OKRŠAJ

Angelina tužila FBI zbog Pitta, otkriveni i detalji žestoke svađe: ‘Uništavaš obitelj!‘

Navedena situacija je vrlo vjerojatno bila okidač da Jolie preda papire za njihov razvod

Angelina Jolie na premijeri filma ”Eternals”

 Erremaxphoto/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Drama u obitelji Angeline Jolie i Brada Pitta se nastavlja. Naime, 47-godišnja glumica je identificirana kao anonimna osoba koja se predstavljalau sudskom postupku uobičajenim lažnim imenom i prezimenom "Jane Doe" te pod spomenutim imenom podigla optužnicu protiv FBI-a, obavještajne agencije SAD-a, prenosi US Magazine.

Pod lažnim je imenom pokrenula tužbu u kojoj se navodi da je istražni ured tužiteljici uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na istražne navode da je ženin "tadašnji suprug fizički i verbalno napao nju i njihovu djecu dok je putovala privatnim avionom prije nekoliko godina".

image

Angelina i Brad, 2016.

Admedia, Inc/Ddp Usa/Profimedia

Jolie je prethodno tražila da slučaj ostane zapečaćen, ali su sudski dokumenti postali javno dostupni ranije ovog mjeseca kada je podnesena izmijenjena tužba. Jolie je rekla da je bilo "napetosti" između nje i njezina bivšeg supruga, dodajući da se zbog Pittovih postupaka u privatnom zrakoplovu 2016. osjećala "poput taoca", dalje otkriva izvješće FBI-a u koje je NBC imao uvid.

Sudeći prema dokumentima, zgrabio ju je za ramena i tresao njenim tijelom prije nego što ju je gurnuo u zid. Poznati glumac je zatim "probio strop aviona i napravio rupu u stropu".

Odjel za brigu o djeci i obitelji Los Angelesa istraživao je Pitta zbog zlostavljanja djece nakon navodnog incidenta tijekom leta obiteljskim privatnim zrakoplovom, a određena bliska osoba Pittu i Jolie otkrila je medijima da se oskarovac "napio i potukao s Angie" a njihov je najstariji sin, tada 15-godišnji Maddox, stao u obranu svoje majke.

image

Njihov sin Maddox

Terma,bruce,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Terma,bruce,sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Osim toga, Brad Pitt je navodno Angelini rekao da Maddox "izgleda kao je**** dijete iz Columbinea", referencirajući se na masakr u srednjoj školi Columbine 1999. godine, kada su učenici Eric Harris i Dylan Klebold ubili 12 djece i učitelja, te dodao da "uništava obitelj" tijekom bijesne svađe u njihovu privatnom zrakoplovu. Bivši suprug je Angelinu, prema njezinom iskazu, verbalno i fizički napao u istom avionu u kojem je navodno udario svog sina Maddoxa.

Glumica nadalje tvrdi da je cijela obitelj tijekom leta bila "u šoku", a ona se osjećala kao da je "smrznuta, uplašena i ne zna što učiniti".

Bio je to isti let na kojem je i Jolie navodno zadobila ozljede od fizičkog sukoba, a agentu je priložila "fotografiju svog lakta, želeći da to bude dokaz". Njezin 58-godišnji bivši suprug negira sve tvrdnje svoje bivše žene.

image

Angelina i Brad 2012.

Kevork Djansezian/Afp

Navedena situacija je vrlo vjerojatno bila okidač da Jolie preda papire za njihov razvod. Pittov odvjetnički tim odbacio je sve optužbe. Jolie je u istrazi FBI-a navela štetu od ukupno 25.000 dolara, uglavnom uzrokovanu mrljama od crnog vina.

Pitt je, s druge strane, zadobio samo "ogrebotinu" od incidenta, za koju je napisala da bi "mogla biti od nje".

Do svibnja 2021. Jolie je imala puno skrbništvo nad svo šestero djece. Međutim, kalifornijski sudac dodijelio je Pittu zajedničko skrbništvo u tom trenutku, više od četiri i pol godine nakon početka postupka.

Maddox od tog dana ima narušen odnos s ocem te ne želi čuti za njega. Prije dvije godine, Maddox je ispred Sveučilišta Yonsei u Južnoj Koreji, gdje je upisao biokemiju, izjavio da ne zna što se događa s njegovim ocem, a na pitanje je li njegov odnos s Pittom zauvijek gotov samo je kratko odgovorio: "Što god se dogodi, dogodit će se".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:20