META ŠALE

Amy Schumer ‘spustila‘ DiCapriju: ‘Hvala ti što ostavljaš planet zeleniji i čišći svojim mlađahnim djevojkama‘

Leonardo DiCaprio (47) trenutno je u vezi je 24-godišnjom manekenkom Camilom Morrone

Amy Schumer

 Screenshot Youtube

Komičarka Amy Schumer nikoga nije štedjela na 94. po redu dodjeli nagrada Oscar, pa je tako svoju 'porciju' šala dobio i slavni glumac Leonardo DiCaprio.

"Mislim, Leonardo DiCaprio - što mogu reći o njemu? Toliko je toga učinio u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio je čišći, zeleniji planet za svoje djevojke", rekla je Schumer i dodala objašnjenje svoje šale: "Zato što je on stariji, a one mlađe. Shvatili ste."

Zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta' (47) u vezi je s 24-godišnjom manekenkom Camilom Morrone od 2017. godine, a poznat je po tome da voli mlađe djevojke.

Morrone je branila njihovu razliku u godinama izjavivši za LA Times 2019.: "Postoji toliko ljubavnih veza u Hollywoodu, a i u povijesti svijeta, u kojima postoji velika razlika u godinama među partnerima. Mislim da bi svatko trebao moći biti u vezi s osobom s kojom želi."

Prije veze s Morrone, DiCaprio je uglavnom bio u vezama s 20-godišnjim djevojkama. Neke od slavnih ljepotica s kojima je bio u vezi su Kate Moss, Helena Christensen, Naomi Campbell, Bar Rafaeli, Nina Agdal i Gisele Bündchen, s kojom je bio šest godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:44