CURE NOVI DETALJI

Amberin novi udarac Deppu: ‘On pati od erektilne disfunkcije! Zato se i razbjesnio i silovao me bocom pića‘

Deppovo zdravstveno stanje pridonijelo je njegovom nasilnom ponašanju prema Heard, kako tvrde glumičini odvjetnici

Johnny Depp

 Jim Watson/Afp/Profimedia

Kako tvrde odvjetnici Amber Heard u nezapečaćenim sudskim dokumentima, Johnny Depp pati od erektilne disfunkcije zbog koje ju je seksualno napao.

- Iako gospodin Depp radije ne bi otkrio svoje stanje erektilne disfunkcije, takvo stanje je apsolutno relevantno za seksualno nasilje, uključujući gnjev gospodina Deppa i korištenje boce kojom je silovao Heard, stoji u podnesku od 28. ožujka, prenosi Daily Mail.

Kako tvrde njeni odvjetnici, Deppovo zdravstveno stanje pridonijelo je njegovom nasilnom ponašanju prema Heard.

Odvjetnički tim glumice tvrdi da Deppovo zdravstveno stanje čini vjerojatnije da će postati ‘ljut ili uznemiren‘ što ga dovodi do ljutnje i agresije.

- Nazvala sam to ljutitim seksom koji Johnny nije mogao u potpunosti izvesti, izjavila je.

- Bacio bi me na krevet, učinio je to nekoliko puta, i nasrnuo bi na mene u bijesu, rekla je glumica.

Također je rekla da bi Depp provodio puno vremena sa svojim prijateljima s kojima je pio, uključujući i njezina oca Davida Hearda te glazbenika Marilyna Mansona, a kući bi dolazio ‘još više seksualno i verbalno nasilnički nastrojen‘.

Glumica je također tvrdila da se sama financijski uzdržavala cijelo vrijeme dok su ona i Depp bili u vezi, unatoč njegovom inzistiranju da ‘će se brinuti za nju‘.

image

Amber Heard

Evelyn Hockstein/Afp

- Johnny me želio potpuno posjedovati, rekla je.

- Način na koji je govorio o zaposlenim glumicama bio je vrijedan prezira. Biti glumica za njega je bio grijeh, dodala je Heard.

Bivši bračni par uputio se na sud u travnju na šestotjedno suđenje u Virginiji zbog optužbi za zlostavljanje tijekom njihova braka. Par se vjenčao 2015., ali su se razveli nešto više od godinu dana kasnije, prije nego što su se službeno razveli 2017.

Heard je tvrdila da ju je Depp navodno zlostavljao još od 2013.

Svjedočila je u svibnju da ju je navodno silovao bocom pića i prijetio da će joj ‘izrezbariti‘ lice njome 2015., prenosi Page Six.

- Nisam znala je li boca koju je imao u meni razbijena, rekla je tijekom suđenja, teško dišući dok je susprezala suze.

- Nisam to mogao osjetiti. Nisam mogao ništa osjetiti, dodala je glumica.

Sudski dokumenti pokazuju da se navodni napad dogodio u isto vrijeme kada je Deppu odsječen prst, tvrdeći da je ona bacila bocu votke na njega u Australiji.

image

Amber Heard i Johnny Depp

Alamy/Profimedia

Dokumenti kojima se pristupilo 1. kolovoza dodatno su otkrili da je glumičina sestra rekla svome šefu da je Heard odsjekla Deppov prst kada je bacila bocu votke na njega. Iskaz je dala Jennifer Howell, bivša prijateljica i šefica glumičine sestre, Whitney Henriquez, koja je bila upitana o incidentu s prstom.

Prisjetila se kako je glumičina sestra vrištala u uredu: ‘Odrezala mu je prokleti prst‘ tijekom njihova posjeta Australiji, gdje je Depp snimao peti nastavak filma ‘Pirati s Kariba‘.

Unatoč njenim optužbama, Depp je negirao optužbe za seksualni napad svoje bivše supruge tijekom suđenja za klevetu koje je završilo u lipnju kada je porota stala na Deppovu stranu.

Heard je naloženo da svom bivšem suprugu plati 10,35 milijuna dolara u lipnju, kada je porota presudila da je oklevetala Deppa u novinskom članku objavljenom 2018.

U razgovoru s Deppovom odvjetnicom Camille Vasquez, Howell je rekla:

- Sjedila sam točno gdje sjedim sada jer sjedim za svojim stolom u uredu. Tako sam sjedila upravo ovdje za svojim računalom, radila. I upravo tamo, u to su vrijeme bila dva crno-bijela stolca sa stolom između njih. Whitney je sjedila na jednom od crno-bijelih stolaca i tada je odjednom vrisnula: ‘Odsjekla mu je prokleti prst‘. Pomislio sam, ‘Što?‘, a ona govori, ‘Odsjekla mu je prst.‘ Onda je izjurila kroz vrata i rekla: ‘Moram nekoga nazvati‘. Otišla je kroz vrata i pozvala nekoga. Ne znam koga je zvala, objašnjava Howell.

Na pitanje je li Henriquez navela tko su ‘ona‘ i ‘on‘ u scenariju, Howell je odgovorila da su to bili Heard i Depp.

Glumica je negirala da je ozlijedila bivšega supruga, rekavši da se on ozlijedio tijekom jednog od svojih pijanstava. Depp je također rekao sudu da je lagao liječniku o tome kako je tada zadobio ozljedu prsta.

Nezapečaćeni sudski dokumenti dalje su pokazali da je Heard odustala od isplate za razvod od Deppa kada je mogla dobiti desetke milijuna dolara. Glumica je mogla tražiti polovicu od Deppovih 33 milijuna dolara koje je zaradio snimajući franšizu ‘Pirati s Kariba‘, s obzirom na to da su tada bili u braku.

Međutim, dokumenti do kojih je došao Daily Beast pokazuju da je ignorirala upute svog odvjetničkog tima da ne tuži bivšega supruga za maksimalan iznos. Heard će također dobiti dva milijuna dolara od Deppa u protutužbi.

Naređeno joj je da plati Deppu ukupno 8,3 milijuna dolara nakon što je proglašena krivom za klevetu, ali kaže da nema dovoljno novca za to. Glumica je uložila žalbu kako bi poništila odluku suca 21. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:48