TIJEKOM GOSTOVANJA

Alex Rodriguez postao predmet sprdnje zbog zaruka bivše J.Lo i Afflecka: Pogledajte urnebesnu reakciju

‘Sreća i mir u svijetu je ono što tražimo‘ odgovorio je bivši bejzbolaš na podbadanje o zarukama njegove bivše ljubavi

Alex Rodriguez

 Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia

I dok su se svi svjetski mediji raspisali o zarukama Jennifer Lopez i Bena Afflecka, bivši zaručnik slavne glumice i pjevačice, Alex Rodriguez vrlo se brzo suočio s podbadanjima i provokacijama na račun svoje propale veze i ljubavne sreće omiljenog para Hollywooda. Tijekom gostovanja u emisiji 'Sunday Night Baseball' na kanalu ESPN 2, voditelj i komentator Michael Kay suprtilno je ubacio vijest o zarukama u diskusiju o utakmici između Yankeesa i Red Soxa koju je vodio s Rodriguezom.

"Sjajna su vremena za sport. Imate novog Masters prvaka, počinju NBA doigravanja, bejzbol je u punom zamahu, ljudi se zaručuju. Mislim, sretna su vremena u svijetu", dobacio je Rodriguezu 61-godišnji Kay.

Prije no što mu je odgovorio, 46-godišnji Rodriguez se nasmijao, pa dodao: "Sreća i mir u svijetu je ono što tražimo", a nakon toga je bivši bejzbolaš nekoliko sekundi samo sjedio i šutio, da bi potom promijenio temu i vratio se na komentiranje utakmice.

Naime, gostovanje u sportskoj emisiji uslijedilo je dva dana nakon što je 52-godišnja Lopez prošli petak potvrdila zaruke s Affleckom. U kratkom videu pjevačica je šapnula: "Ti si savršen" usput gledajući u impresivni zeleni dragocjeni kamen koji je blistao na prstu njene lijeve ruke.

Inače, prije no što je obnovila romansu s Affleckom, Lopez je bila u vezi s Rodriguezom. Bivši par je počeo izlaziti 2017., a zaručio se dvije godine kasnije. Svoje su vjenčanje zakazano za 2020. odgodili zbog pandemije koronavirusa. Uslijedila su šuškanja o Rodriguezovoj nevjeri i avanturi s reality zvijezdom Madison LeCroy, što je bivši bejzbolaš oštro negirao. Nakon što su demantirali nagađanja o prekidu u ožujku 2021., par je ipak svoju vezu okončao samo mjesec dana kasnije.

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se to i ostati. Nastavit ćemo raditi zajedno i međusobno se podržavati na zajedničkim poslovima i projektima. Jedno drugom želimo sve najbolje, kao i djeci onog drugog. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji još imamo za reći je zahvala svima koji su nam uputili lijepe riječi i podršku", napisali su J. Lo i Rodriguez tada u zajedničkoj izjavi.

Nešto kasnije istog mjeseca, pjevačica i glumica snimljena je u društvu Bena Afflecka. Lani u svibnju par je potvrdio kako su ponovo u vezi, nakon što su već bili u ljubavi od 2002. do 2004., te planirali i brak.

Na pitanje da komentira novu ljubav svoje bivše zaručnice, bivši je bejzbolaš samo odgovorio: "Naprijed, Yankees", a kasnije je pričao kako je vrijeme koje je proveo s Lopez posložilo njegov život.

"Imao sam pet godina nevjerojatnog života i veze i zajedno sa svojim kćerima sam puno toga naučio. Sad imamo priliku s tim naučenim krenuti dalje i reći: 'Znate što? Toliko smo zahvalni za posljednjih pet godina, a vidjet ćemo kako ćemo provesti idućih pet godina s onim što smo naučili'".

Rodriguez je otac dviju kćeri, 17-godišnje Natashe i 13-godišnje Elle, koje ima iz braka s bivšom surpugom Cynthiom Scurtis. Upravo na njih i njihov razvoj se, kako je u vrijeme nakon prekida s Lopez govorio, želi fokusirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:33