PRINOVA

Alec Baldwin (64) osmi put postao tata, supruga Hillaria rodila mu kćerkicu - Ilariju

Glumac je dugo bio u središtu tragične kontroverze kada je u listopadu prošle godine slučajno ubio snimateljicu na setu filma "Rust"

Alec Baldwin i Hilaria Baldwin

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Zvijezda "Saturday Night Livea", 64-godišnji američki glumac Alec Baldwin osmi put je postao tata. Njegova 38-godišnja supruga Hilaria Baldwin rodila je u četvrtak, 22. rujna, njihovo sedmo dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Ilaria Catalina Irena Baldwin. Vijest da su dobili novog člana u svojoj velikoj obitelji objavila je u subotu na svom Instagram profilu sretna mama napisavši "Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš mali ostvareni san - Ilaria Catalina Irena, 22-9-22, 3090 grama. Njezina braća i sestre Baldwinito provode dan zbližavajući se i želeći joj dobrodošlicu u naš dom.

Puno je to ljubavi za sve vas. Tako smo sretni što možemo s vama proslaviti ovu prekrasnu vijest.", napisala je Hilaria čije je ime evidentno bila inspiracija za ime koje su nadjenuli kćerkici.

Tako je malena Ilaria stigla u klan Baldwin koji čine Carmen (9), Rafael (7), Leonardo, (5), Romeo (4), Eduardo (2) i Lucija kojoj je 18 mjeseci, te naravno Alecova 26-godišnja kćer koju je dobio s bivšom suprugom Kim Basinger - Ireland Baldwin.

Bivša instruktorica joge otkrila je vijest o trudnoći svojim Instagram pratiteljima u ožujku.

"Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje; još jedan Baldwinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša obitelj potpuna i nevjerojatno smo sretni s ovim iznenađenjem. Naša nova beba je svijetla točka u našim životima. Blagoslov i dar.", napisala je Hilaria. Bilo je posve jasno na što se referira.

Alec Baldwin je naime dugo bio u središtu tragične kontroverze kada je u listopadu prošle godine slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins iz vatrenog oružja dok je snimao film "Rust". Dobitnika Emmyja tužili su članovi ekipe tog vesterna u studenom 2021. za nemar, a obitelj nesretne snimateljice dva je mjeseca kasnije podnijela tužbu protiv Aleca zbog skrivljene smrti Halyne Hutchins.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:08