KAKVA SAČEKUŠA!

Aktivisti urlikali na Angelinu Jolie ispred dućana, bilo je jako neugodno: ‘Joj, pa nisam znala‘

olie je otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paxom u trgovinu Urban Outfitters u zapadnom Hollywoodu
Angelina Jolie u šopingu
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Otkad je svijetom zavladala pandemija koronavirusa, holivudsku glumicu Angelinu Jolie (45) nismo imali prilike vidjeti u javnosti.

Inače je rado s djecom izlazila u šetnju gradom, išli su zajedno u šoping i dolazili na razna društvena događanja, poput promocija njenih filmova.

No sada je osim lockdowna i straha od zaraze, Jolie posljednjih tjedana okupirana pripremom za odlučujuću sudsku parnicu u kojoj će se pokušati izboriti za skrbništvo nad šestero djece koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom (56).

image
Balewa Pics/Balawa Pics/Profimedia

On se pak ne sekira puno, te je čak otputovao do Francuske s novom djevojkom, manekenskom Nicole Poturalski.

Paparazzi su ipak uspjeli uhvatiti Jolie u javnosti.

Otišla u šoping sa 16-godišnjim sinom Paxom u trgovinu Urban Outfitters u zapadnom Hollywoodu. Nosila je već viđeni jednostavan, elegantni crni outfit, kojeg uvijek bira za casual dnevna izbivanja iz kuće. Nosila je dugu haljinu od pamuka, efektne cipele s otvorenom petom i zatvorenim prednjim dijelom, a crnu torbicu prebacila je preko ramena.

No, usred šopinga zaskočili su je aktivisti.

Naime pri izlasku iz šoping centra put su joj prepriječili aktivisti za zaštitu životinja “Rebels4Causes” koji su započeli su svoje demonstracije.

image
Angelini Jolie na putu su se prepriječili aktivisti “Rebels4Causes”
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

S vrlo napadnim stavom upali su u trgovinu u kojoj se prodaje roba od kašmira i ostalih materijala, a glumica, koja se i sama ponekad zalaže za pravdu u svijetu okoliša, pokušala je ostati po strani i ne uplitati se.

- Nisam ni znala da ovdje prodaju krzno – rekla je prosvjednicima Jolie, kako prenose, ponosni jer su baš nju, koja dijeli njihove stavove o zaštiti životinja, slučajno zatekli na svojim demonstracijama.

image
Wpa Pool
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:12