NEMA ŠTETE

Affleck dopustio sinu (10) da sjedne za volan njegova Lamborghinija, dječak udario u parkirani BMW

Samuel je u jednom trenutku ‘stavio u rikverc‘, a automobil je tada dodirnuo prednji dio bijelog BMW-a koji je bio parkiran

Ben Affleck

 Bellocqimages/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Bellocqimages/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

10-godišnji sin slavnoga glumca Bena Afflecka, Samuel, svome je slavnom tati ovih dana zadao popriličnu glavobolju. Dječak se, naime, 'okušao' za volanom tatina Lamborghinija u Los Angelesu, kada se slučajno sudario s BMW-om koji je bio parkiran iza njega. 10-godišnji Samuel uputio se sa svojim ocem i njegovom djevojkom Jennifer Lopez u trgovinu luksuznih automobila, a u jednom je trenutku Affleck dopustio sinu da sjedne na mjesto vozača dok je motor njegova žutog Lamborghinija bio upaljen.

Samuel je zatim u jednom trenutku 'stavio u rikverc', a automobil je tada dodirnuo prednji dio bijelog BMW-a koji je bio parkiran iza njega. Samuel je bio na vozačevu mjestu s otvorenim vratima, dok se njegov tata Affleck nalazio između vrata i vozačeva sjedala, a Lopez je sjedila iza Samuela s vozačeve strane. Nakon kontakta s drugim vozilom, Affleck je otišao pogledati što se točno dogodilo, a i njegov sin također je izašao van iz automobila.

Kada su utvrdili da šteta nije strašna, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Jennifer držala za ruku te su odšetali dalje. Glasnogovornik slavnoga glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete te da su obje strane zadovoljne i da nije bilo nikakvih problema.

Samuel je inače najmlađe dijete Bena Afflecka i bivše supruge Jennifer Garner, a zajedno još imaju dvije kćeri - trinaestogodišnju Seraphinu i šesnaestogodišnju Violet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. kolovoz 2022 16:07