‘ŽAO MI JE...‘

Adele u suzama: ‘Uznemirena sam, stvarno mi je neugodno, nisam spavala 30 sati... Sve je propalo!‘

Serija nastupa ‘Weekends With Adele‘ u Caesars Palace‘s Colosseumu u Las Vegasu trebala se održavati svakoga vikenda sve do travnja

Adele 

 Screenshot/INSTAGRAM

Britanska glazbena megazvijezda Adele (33) ovaj petak trebala je održati prvi od 24 koncerata u Caesars Palace's Colosseumu u Las Vegasu, no nažalost, morala je sve otkazati.

- Tako mi je žao, ali show nije spreman. Pola moje ekipe ima covid i bilo je nemoguće završiti sve što smo htjeli. I kašnjenja u isporuci dodatno su pokvarila sve moje planove - rekla je pjevačica u suzama u videu koji je objavila na Instagramu, a prenosi BBC.

Serija koncerata "Weekends With Adele" najavljena je krajem studenoga prošle godine, a dva showa trebala su se održavati svakoga vikenda sve do travnja. Cijene ulaznica kretale su se od 85 do 685 dolara, a predviđalo se da će Adele zaraditi oko 680.000 dolara po nastupu. To su ujedno trebali biti njezini prvi koncerti uživo nakon petogodišnje stanke na kojima je trebala promovirati aktualni hit album "30".

- Bila sam budna 30 sati pokušavajući spasiti produkciju, ali to se pokazalo nemogućim. Iscrpljena sam i duboko se ispričavam obožavateljima koji su već stigli u Las Vegas zbog koncerata. Žao mi je, tako sam uznemirena i stvarno mi je neugodno. Prebacit ćemo sve datume, već radimo na tome - rekla je Adele.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Mnogi obožavatelji bili su puni razumijevanja za svoju omiljenu pjevačicu u komenatarima na društvenim mrežama, no ima i onih koji su bijesni jer su izgubili stotine dolara zbog rezervacija letova i hotela.

- Ljuta sam jer je čekala zadnji trenutak da sve otkaže i o tome obavijesti fanove. I jučer je sigurno znala da show neće biti spreman do sutra. Njezin nedostatak pažnje je zapanjujuć. Frustrirana sam - požalila se Gillian Rowland-Kain (32), koja je u petak već bila na letu za Las Vegas iz New Yorka kad je na društvenim mrežama saznala da koncerta ipak neće biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:28