NEOBIČNO

Adele snimljena na romantičnoj večeri s dečkom, no što joj se to dogodilo s usnama?

Paparazzi su snimili 34-godišnju pjevačicu u automobilu dok je bila na putu za restoran, a pažnju je privukao neobičan izgled njezinih usana

Adele

 Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Pjevačica Adele oduševila je 65 tisuća obožavatelja svojim nastupima u Hyde Parku prošlog tjedna, a onda si je priuštila zasluženi odmor te se sa svojim dečkom Richom Paulom uputila na večeru - s napućenijim usnama nego inače.

Naime, paparazzi su snimili 34-godišnju pjevačicu u automobilu dok je bila na putu za grčko-mediteranski restoran Avra, a pritom su u prvi plan upadale njezine ‘natečenije‘ usne koje su izgledale veće nego inače.

image

Adele privukla pažnju neobičnim ustima

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Nakon romantične večere, par je izašao iz restorana na stražnja vrata, no nisu uspjeli pobjeći vještom oku paparazza.

image

Adele

Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Njezini nastupi u Hyde Parku bili su prvi nastupi uživo u posljednjih pet godina. Adele je prije toga otkazala nastupe u Caesar‘s Palaceu u Las Vegasu, i to samo 24 sata prije nego što je trebala nastupiti, priznavši da koncert jednostavno ‘nije bio spreman‘. Rekla je da je otkazivanje bilo ‘poražavajuće‘, ali ‘jednostavno nije bilo u redu‘. Također jer obećala da će održati koncerte, ali ne 2023., već će tek objaviti nove datume ostavljajući tako obožavatelje u neizvjesnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:33