UZIMA DUGU PAUZU

Adele razočarala svoje obožavatelje: ‘Neću vas vidjeti nevjerojatno dugo, ali nosit ću vas u srcu...‘

Adele se vraća u Las Vegas završiti svoje koncerte do kraje godine, ali se ne planira nastaviti baviti glazbom nakon toga

Adele

 Instagram/

Pjevačica Adele završila je svoje koncerte u Münchenu pa priznala da neće svoje obožavatelji vidjeti jedno dulje vrijeme, prenosi The Mirror. "Imam još deset nastupa za odraditi, ali nakon toga vas neću vidjeti nevjerojatno dugo i nosit ću vas u srcu", poručila je pjevačica.

Ranije je Adele rekla da će se vratiti u Las Vegas završiti svoje koncerte do kraje godine, koji su ondje dogovoreni, ali da se ne planira nastaviti baviti glazbom nakon toga. "Želim veliku pauzu nakon ovoga i mislim da želim raditi druge kreativne stvari. Samo nakratko", otkrila je Adele.

image

Adele

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Koncerti u Vegasu, nazvani "Weekends With Adele", trajat će do 23. studenog. Inače, pjevačica je jednom prilikom rekla da su ti koncerti bili najgori trenuci njezine karijere i to ne samo zato što je projekt trebao oživjeti onda kada je bila pandemija, nego zato što, kako je kazala, nije bilo duše.

"Postavljanje pozornice nije bilo dobro. Bilo je jako odvojeno od mene i mog benda i nedostajalo mu je intimnosti. Možda sam se previše trudila dati te stvari u tako kontroliranom okruženju. Bio je to najgori trenutak u mojoj karijeri do sada, a bila sam jako uzbuđena zbog toga...", pojasnila je Adele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 15:37