‘GUTEN TAG BABES‘

Adele ovog ljeta stiže u Njemačku: ‘Ne mogu zamisliti ljepši način da završim ovu fazu svog života i karijere‘

‘Bila sam previše znatiželjna da se ne upustim u ovu ideju‘, napisala je na svom Instagramu

Adele

 Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Adele je najavila koncert u Münchenu u kolovozu 2024. godine. "Bila sam previše znatiželjna da se ne upustim u ovu ideju - prilagođeni pop-up stadion dizajniran oko bilo kojeg showa koji želim prirediti", napisala je pjevačica na svom Instagramu nakon što je jučer najavila obožavateljima da s njima mora podijeliti uzbudljive vijesti.

"Usred Europe? U Münchenu? To je pomalo nasumično, ali svejedno fantastično! Odmah nakon Eura? ‘Ajmo Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone! Neki od mojih omiljenih izvođača također sviraju", dodala je Adele u opisu objave gdje je objasnila da joj koncerti u Europi nisu bili u planu jer je bila zadovoljna nastupima u londonskom Hyde Parku i projektom u Vegasu. Ipak, kada je razmislila o ponudi - nije ju mogla odbiti.

Adele nije nastupala u ovom dijelu Europe od 2016. godine pa su je novonastali planovi razveselili. "Ne mogu zamisliti ljepši način da provedem ljeto i završim ovu prekrasnu fazu svog života i karijere koncertima bliže domu tijekom tako uzbudljivog ljeta", zaključila je u objavi. Koncerti će se održati 2., 3., 9. i 10. kolovoza.

Prije nego što je pjevačica otkrila uzbudljivu vijest, obožavatelji su u komentarima pokušali otkriti koje im novosti Adele sprema. Pretpostavke su bile da lansira asortiman šminke ili da će objaviti novi album. Adele je prošli tjedan potvrdila da planira krenuti na još jednu svjetsku turneju nakon izlaska sljedećeg albuma, ali da to neće biti tako skoro.

Koncerti "Weekend With Adele" u Koloseumu u Cezarevoj palači trebali bi završiti u lipnju 2024. godine, ali umjetnica se odlučila zadržati malo duže u Europi, prenosi Daily Mail. Najavljeni koncerti u Münchenu razlog su više da provede uzbudljivo ljeto prepuno događanja na ovom dijelu kontinenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:38