ISPLATILO SE ČEKATI

Adele objavila isječak novog singla, fanovi u transu: ‘Konačno! Vratila se i srušit će internet!‘

Pjevačica je otkrila kako će novi album biti inspiriran njezinim razvodom od Simona Koneckog, koji je finaliziran ranije ove godine
Adele
 Iamkevinwong.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nakon što je nedavno najavila da će njezina nova pjesma 15. listopada napokon ugledati svjetlo dana, Adele (33) očito više nije mogla čekati pa je na svom Instagram profilu u subotu objavila isječak dugoočekivanog singla "Easy On Me".

- Imat ću problema sa svojim menadžmentom zbog ovoga - našalila se pjevačica.

Sudeći po komentarima, obožavatelji su i više nego oduševljeni, a Adelein profil zatrpali su pitanjima o njezinu novom, četvrtom studijskom albumu. Vlasnica hitova "Chasing Pavements" i "Hello" otkrila je kako će projekt biti inspiriran njezinim razvodom od bivšeg supruga Simona Koneckog (47), koji je finaliziran ranije ove godine.

- Konačno!!! Koliko te volimo, nemaš pojma! Evo je, napokon se vratila i srušit će internet! - komentirali su fanovi nakon što su čuli najavu singla "Easy On Me".

Tijekom subotnjeg Instagram streama slavna glazbenica chatala je s fanovima, a u iskrenom razgovoru osvrnula se i na svoje mentalno zdravlje.

- Idem iz dana u dan, ali trenutačno sam vrlo dobro. Stvaranje glazbe definitivno mi pomaže, to na mene zbilja ima terapeutski učinak - izjavila je pjevačica.

Prošloga mjeseca objavljeno je kako bi se Adele trebala vratiti na scenu oko Božića, a osim novog albuma, planiran je i njezin veliki koncert u Las Vegasu koji će se prenositi i na televiziji. To će joj biti prvi nastup u posljednje četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:40