POTROŠILA GLAS?

Adele o budućnosti svoje karijere: ‘Uzimam veliku pauzu, ne volim biti slavna‘

Kada je objavila završne datume svojeg showa u listopadu, napisala je iskrenu bilješku o tome što su joj nastupi u Las Vegasu značili

Adele u Las Vegasu

 Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Višestruko nagrađivana i popularna pjevačica Adele istaknula je kako se povlači iz glazbe nakon završetka njenog glazbenog showa, odnosno, "Weekends with Adele" u Las Vegasu ovog studenog.

- Uopće nemam nikakvih planova u vezi nove glazbe - rekla je glazbenica, koja je prethodni album izdala 2021. godine, u nedjelju u intervjuu za njemački ZDF.

- Želim veliki odmor nakon ovoga i mislim da se želim baviti drugim kreativnim stvarima, barem nakratko - rekla je i dodala kako "ne voli biti slavna, no voli stalno stvarati glazbu". Inače, Adele je započela svoj show "Weekends with Adele" u Vegasu, točnije, u Caesars Palaceu, u studenom 2022, a njezin posljednji nastup zakazan je za 23. studenog 2024., nakon što od 2. do 31. kolovoza odradi čak deset posebnih nastupa u Open Air Areni u Münchenu.

Kada je objavila završne datume svojeg showa u listopadu, Adele je iskreno podijelila s obožavateljima što su joj nastupi u Las Vegasu značili.

- Biti na pozornici tijekom prošle godine tako izbliza i osobno s publikom, ponovno nakon svih ovih godina, bilo je uistinu izvanredno okrepljujuće iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Sve urnebesne, duševne, divlje i srceparajuće interakcije koje smo imali jedni s drugima doživotno su pohranjene u mom sjećanju - rekla je Adele u videu koji je snimila.

image

Adele u Las Vegasu

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Inače, već je ranije Adele rekla da joj "nova glazba nije u planu".

- Postajem nervozna hoću li potrošiti svoj glas. Puno je pjevanja, a nastup traje dva sata. Sve ide uživo i puno je toga - rekla je u prosincu 2023. godine, prenosi NY Post.

image

Adele u Las Vegasu

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Na pitanje bi li pokrenula vlastitu producentsku tvrtku, pjevačica je istaknula kako "ne želi graditi vlastite stvari, već raditi s nečim".

- Ne želim nešto stvarati. Želim se pridružiti nečemu. Tako se osjećam - rekla je. Također, nagađa se kako Adele razmišlja i o ponovnom majčinstvu. Prošle je godine isto priznala obožavateljima da je "spremna ponovno uskoro postati mama" na jednom od svojih nastupa. Podsjetimo, Adele ima 10-godišnjeg sina Angela s bivšim suprugom Simonom Koneckijem. Njih dvoje finalizirali su razvod u travnju 2019., a Adele je u vezi sa sportskim agentom Richom Paulom od početka 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 18:53