STIGLA PRINOVA

Adam Driver otkrio da mu je supruga rodila drugo dijete dok je on držao monolog: ‘Pokazalo se vrlo iscrpljujućim‘

Glumac je jednom rekao kako je svojedobno sumnjao u to da bi mogao ‘išta voljeti više od svog psa‘

Joanne Tucker i Adam Driver

 Ron Adar, M10s/Zuma Press/Profimedia/Ron Adar, M10s/zuma Press/profimedia

Poznati glumac Adam Driver i njegova supruga Joanne Tucker početkom ove godine dobili su kćer, a on je javno objavio radosne vijesti o prinovi u obitelji.

Naime, 40-godišnji Driver rekao je da su on i 41-godišnja supruga dobili dijete tijekom probe uoči njegova gostovanja na ‘Saturday Night Liveu‘ tijekom prošlog vikenda, piše Daily Mail. Driver, koji glumi Enza Ferrarija u nadolazećem biografskom filmu "Ferrari", otkrio je ovu radosnu vijest dok je čitao svoj uvodni monolog, izvijestili su američki mediji.

- Prošle godine sam tražio djevojčicu i dobio sam je. Pokazalo se vrlo iscrpljujućim, tako da ove godine želim Ambien (tablete za spavanje, op.a.) - rekao je slavni glumac.

Inače, glumac, poznat po filmovima poput "Bračna priča", "Ratovi zvijezda", "Dinastija Gucci" i drugima, i njegova supruga prethodno su dobili sina 2016. godine.

Driver je inače i na sličan način već potvrdio vijesti, i to dok je bio domaćin SNL-a u siječnju 2020. godine. Glumac, koji je tumačio ulogu Kylo Rena u svemiru "Ratova zvijezda", tada je rekao da je "muž i otac", tim redoslijedom. Prema njegovim tvrdnjama, bio je vrlo jasan sa svojim sinom oko toga, te mu je objasnio da je on ipak "drugi u svemu".

image

Adam Driver

Gabriel Bouys/Afp/Profimedia/Gabriel Bouys/afp/profimedia

Glasine o prinovi u obitelji počele su kada je Tucker u veljači u New Yorku viđena s manjim trudničkim trbuščićem.

Izvori bliski Driveru i njegovoj supruzi rekli su za Page Six u studenom 2018. da su rođaci Drivera i Tucker govorili o trudnoći na svojim Instagram profilima, koji su inače privatni. Tuckerina sestra objavila je slike sa zajedničkog baby showera, odnosno darivanja djece prije rođenja, a pritom ih je nazvala ‘novopečenim mamama‘ u objavi koja je slučajno bila javno objavljena, rekli su upućeni. Driver i Tucker poveli su sina na putovanje u Italiju u ožujku 2021., izvijestili su mediji. Iako Driver i Tucker nisu javno govorili o svojoj djeci, Driver je spomenuo da je roditelj u intervjuu za časopis W u veljači 2017.

Doduše, glumac je jednom rekao kako je svojedobno sumnjao u to da bi "išta volio više od svog psa". Čini se da je pobio samog sebe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:42