PREPUNE GRIPE

Aco Pejović sinoć raspametio Splićane, pjevale se i Mišine pjesme: ‘Split i ja volimo se javno‘

A na vrhuncu koncerta, Aci se kao poseban gost pridružio njegov veliki prijatelj i kolega, sarajevska glazbena zvijezda Mirza Selimović te su zajedno otpjevali kultnu "Nije htjela"

Aco Pejović

 Jakov Prkic/Cropix

Glazbena regionalna zvijezda Aco Pejović sinoć je napunio dvoranu Gripe, i započeo svoju hrvatsku turneju. Jedan za drugim, redao je svoje svima poznate hitove kao što su "Za Ljiljanu", "Da si tu", "Jednom se živi", "Sve ti dugujem", "Ponoć" i još tridesetak pjesama u kojima ga je publika pratila od prvog do zadnjeg takta.

Pejović ispunio je svoje javno dano obećanje i duže od tri sata svojim pjesmama, upečatljivim ljubavnim porukama, ali i neiscrpnom energijom rasplesao i raspjevao tisuće i tisuće fanova svih generacija. Omiljenom izvođaču iz susjedstva gromoglasnim aplauzom, ovacijama čak i pjevanjem njegovih pjesama na "suho", Splićani naprosto nisu dali da ode sa bine.

image

Aco Pejovic i Mirza Selimovic

Jakov Prkic/Cropix
image
Jakov Prkic/Cropix

- Splite moj, započeo je govoriti Aco obraćajući se publici, ali od krikova i delirija kojim su dočekane te njegove prve riječi, morao je pričekati kako bi nastavio dalje.

- Split i ja volimo se javno. Kad vidim ova vedra i vesela lica ispred sebe, kad čujem kako zajedno sa mnom pjevate, ma ništa mi više ne treba. Svakom pjevaču ovo je životna energija koja nas drži, mi smo tu zbog vas. Hvala vam što ste urezali trajni trag na mom srcu, kratko je tek prozborio Pejović i odmah prekidan gromoglasnim aplauzom odobravanja mnogobrojne publike.

A na vrhuncu koncerta, Aci se kao poseban gost pridružio njegov veliki prijatelj i kolega, sarajevska glazbena zvijezda Mirza Selimović te su zajedno otpjevali kultnu "Nije htjela" u spomen na preminulog im prijatelja Kemala Montena. Potom, dok se Aco presvlačio, Mirza je poštujući splitsku publiku otpjevao "Ako me ostaviš" Miše Kovača i time itekako još dodatno naelektrizirao splitsku raspjevanu dvoranu.

image
Jakov Prkic/Cropix
image
Jakov Prkic/Cropix
image
Jakov Prkic/Cropix

Ako je suditi po komentarima nakon koncerta, ovaj koncert dugo će se pamtiti. Društvene mreže sinoć su gorjele.

Karijera Ace Pejovića traje već više od 30 godina, no malo tko je vjerovao u ovakav uspjeh. Od pjevača po splavovima dosegao je status regionalne megazvijezde čiju kvalitetu i omiljenost baš nitko ne može osporiti. Sve što radi, Pejović to čini s puno ljubavi i strasti, a obožavatelji to prepoznaju i nagrađuju. Stoga ne čudi da je ovaj splitski početak nove hrvatske turneje bio nestrpljivo iščekivan mjesecima, a vrhunac će se dogoditi na Valentinovo iduće godine, 14. veljače, ponovno u Areni Zagreb, u organizaciji provjerene promotorske kompanije Lion Events.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:52