SAMO ZABAVA ILI?

A-Rod tvrdi da nije u vezi, javio se bivši njegove nove cure: ‘Sad znam zašto me ostavila dva dana prije Božića...‘

Pojavila su se šuškanja da je zbog Alexa Rodrigueza ostavila svog bivšeg dečka, kemijskog inženjera Tya Shepparda

Alex Rodriguez i Kathryne Padgett

 Profimedia/Instagram

Legenda bejzbola Alex Rodriguez oduvijek je bio slab na lijepe žene. No, otkako je prekinuo vezu sa slavnom pjevačicom Jennifer Lopez u travnju prošle godine, nijedna se žena nije vezala uz njegovo ime.

Međutim, stvar se promijenila prije nekoliko tjedana, kada je A-Rod viđen kako uživa u društvu fitness modela i bodibilderice Kathryne Padgett (25), koja je 21 godinu mlađa od njega.

Njih su dvoje viđeni u jednom noćnom izlasku na Ibizi, a samo tjedan dana ranije viđeni su kako se ljube na plesnom podiju u Italji.

No, čini se da se ipak ne događa ništa ozbiljnije s obzirom na to da je izvor blizak obitelji Rodriguez izjavio za Page Six da se umirovljeni sportaš i Kathryne samo zabavljaju.

"Kathryne je sjajna cura, ali to nije ništa ozbiljno. Samo se viđaju i zabavljaju, to je sve. Alex nije ni s kim u vezi u ovome trenutku", otkrio je izvor.

Unatoč ovoj izjavi, Rodriguez se našao u središtu skandala na društvenim mrežama, a Kathrynina sestra i najbolja prijateljica također su se umiješale, pokušavajući spasiti njezinu reputaciju. Naime, pojavila su se šuškanja da je zbog Alexa Rodrigueza ostavila svog bivšeg dečka, kemijskog inženjera Tya Shepparda. Njihovi Instagram profili bili su prepuni fotografija na kojima se grle, a onda se ispod jedne fotografije s proslave Padgettinog rođendana pojavio komentar koji je privukao puno pozornosti.

"Mislim da mi je sada jasno zašto sam dobio nogu dva dana prije Božića", glasio je Sheppardov komentar.

"To je sje***, čovječe, ali barem si saznao kakva je ona osoba prije nego što si se upustio u brak i dobio djecu s njom"; glasio je jedan od komentara pratitelja, a Sheppard mu je odgovorio: "Amen, brate."

"Oni se samo ševe... Ne brini, i njemu će brzo dosaditi. Na kraju će se plačući vratiti tebi", glasio je drugi komentar 'podrške'.

S obzirom na to da je Padgett prvi put viđena u društvu Alexa Rodrigueza u siječnju, i to samo nekoliko tjedana nakon što je ostavila Shepparda, pojavila su se šuškanja da čitava ta situacija nije baš posve čista.

"Znači, prekineš godinu i pol dugu vezu i onda se samo nekoliko tjedana kasnije pojaviš u javnosti u društvu A-Roda... Slučajnost, možeš misliti", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Prekinula je s Tyom dva dana prije Božića, 23. prosinca, i manje od mjesec dana, točnije 22. siječnja, viđena je na utakmici Packersa s A-Rodom... Njih su dvoje razgovarali puno prije nego što je ona prekinula s ovim jadnim dečkom i na kraju ga je i ostavila zbog Rodrigueza", dodao je drugi korisnik društvenih mreža.

Padgettina sestra Raegan, koju Alex Rodriguez sada prati na Instagramu, pokušala je spasiti sestrin obraz, izjavivši: "Ty je zločesti dečko jer zna pravu istinu i koristi ovu situaciju kako bi Kat prikazao kao negativku u cijeloj ovoj priči..."

Bivši dečko Sheppard imao je jednu poruku za svoju bivšu i njezina novog dečka: "Želim im oboje sve najbolje."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:16