NA INSTAGRAMU

50 Cent optužio Diddyjevu bivšu da je ‘prostitutka‘: Evo što mu je ona odgovorila

Reper je objavio video u kojem Yung Miami gostuje kod Jasona Leeja, a ona je objasnila kontekst svoje izjave

Yung Mami

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Reperica Yung Miami brani se nakon što je imenovana u tužbi protiv svog bivšeg dečka Diddyja. Negira da je bila „prostitutka” nakon što se reper 50 Cent obrušio na nju na Instagramu. Producent Rodney „Lil Rod” Jones podnio je tužbu protiv Diddyja za seksualnu trgovinu.

U nedjelju je 50 Cent podijelio video intervjua kad je Yung Miami gostovala u emisiji The Jason Lee Show u kojoj je sebe nazvala „ku*vom”. Isječak je sadržavao rječničku definiciju pojma koji je 50 Cent stavio preko isječka definirajući je „prostitutkom”.

„U redu je biti ku*va, ali samo budite sigurni da vam plate”, poručio je 50 Cent.

Yung Miami odlučila se braniti u komentarima i dati kontekst te izjave.

„Mislim da je ovo izvučeno iz konteksta. To je gay uvreda ‘što ima, ku*o‘. To je moj rođak uvijek govorio. To je sleng koji smo govorili jedno drugome, to je ono što sam pokušavala objasniti Jasonu jer je on homoseksualac i shvaćao je što sam pokušavala reći. Ja nisam prostitutka. Nikada u životu nisam prodala [emoji mačke] ni jednom. I mrzim što se ovo vrti”, objasnila je reperica.

image

50 Cent

Kyle Mazza/Nurphoto Via Afp

Njezin komentar 50 Cent je podijelio na Instagramu i dodao svoj odgovor.

„Meni se sviđa Yung Miami. Ne želim je povrijediti ili povrijediti njezine osjećaje”, objasnio je, a uz to je koristio termin „LSW”, što mu znači „little sex workers”, odnosno male seksualne radnice. Taj termin koristio je ranije kad je zadirkivao svoju bivšu Daphne Joy koja je optužena da je seksualna radnica u Jonesovoj tužbi, a ona je to opovrgnula u šokantnoj objavi u kojoj piše da je nju 50 Cent silovao.

U Jonesovoj tužbi piše da se Diddy „hvalio kako ima nekoliko žena koje plaća mjesečno”, stoji u dokumentima do kojih je došao Us Weekly, a također je optužio Yung Miami da je dilala drogu za Diddyja.

image

Sean "Diddy" Combs

Angela Weiss/Afp

Jones je optužio Diddyja da je konzumirao drogu poznatu kao ružičasti kokain koju opisuje kako mješavinu ecstasyja i kokaina. Tvrdi da je drogu nabavio od Brendana Paula koji je uhićen u ožujku pod optužbom za posjedovanje droge. Producent tvrdi da kad Paul ne bi uspio nabaviti drogu, Yung Miami bi uskočila da je nabavi.

Izvor blizak Yung Miami je stao u njezinu obranu dok je prošlog mjeseca razgovarao s Us Weeklyjem.

„Tvrdnje koje je Lil Rod iznio u svojoj tužbi potpuno su netočne”, rekao je izvor i tvrdio da reperica ima „vremenski datirane fotodokaze” koji pokazuju da je bila u New Yorku u vrijeme za koje Jones tvrdi da je nabavljala nedopuštene droge za Diddyja.

Yung Miami i Diddy javno su otkrili da su u vezi u lipnju 2022., no ona je otkrila da su se razišli nakon manje od godinu dana romanse u travnju 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:11