NEPREŽALJEN GUBITAK

10 godina je prošlo od smrti sestre Julie Roberts, zaručnik: ‘Krivim je i dalje, Julia ju je užasno mučila cijeli život‘

Nancy Motes oduzela si je život u 37. godini tako što se predozirala tabletama i onda utopila u kadi

Julia Roberts

 Roma/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Roma/mega/the Mega Agency/profimedia

Prošlo je deset godina od smrti Nancy Motes, sestre glumice Julie Roberts, a Nancyn suprug, John Dilbeck, i dalje okrivljuje slavnu glumicu za gubitak njegove supruge, prenosi Daily Mail. Svih ovih godina holivudska se zvijezda nikada nije oglasila javno o ovoj temi.

Kao što znamo, Nancy si je oduzela život u 37. godini tako što se predozirala tabletama i onda utopila u kadi. Iza sebe je ostavila 13 stranica oproštajnog pisma u kojima piše kako joj je zbog njezine poznate, starije polusestre život bio pakao. Oproštajno je pismo, nakon Nancyne smrti, proslijeđeno Roberts i majci Betty, a glumica nikada nije dala da posljednje riječi njezine sestre izađu u javnost.

image

Julia Roberts

Franck Castel/Bestimage/Profimedia/Franck Castel/bestimage/profimedia

"Osjećam se kao da sam u komi. Život je stao, cijeli se svijet raspao nakon njezine smrti. Nisam se nikada oporavio. Nikada poslije toga nisam bio u ozbiljnoj vezi. Čak sam i nakon deset godina shrvan. Nancy je bila moj svijet. Osjećam se prazno i nepotpuno bez nje", kazao je Dilbeck.

Nancy je tvrdila da su Roberts i njezina druga polusestra Lisa zagorčavale njezin život više od 20 godina. "Moja majka Betty i takozvane ‘sestre‘ nemaju ništa osim sjećanja da su oni ti koji su me gurnuli u najdublju depresiju u kojoj sam ikada bila", napisala je Nancy u pismu koje je ostavila iza sebe.

Oproštajno je pismo sadržavalo tri dijela - jedno za njezina supruga, drugo svima, a treće za Roberts i njezinu majku. Treći dio pisma nikada nije izašao u javnost. Ipak, Dilbeck je sadržaj pisma čuo od policajaca.

image

Julia Roberts i njezina majka Betty

Vm/goodwin/Backgrid Usa/Profimedia/Vm/goodwin/backgrid Usa/profimedia

"U poruci se vrlo jasno vidi kako je Julia užasno mučila Nancy cijeli život. Svatko može vidjeti zašto je netko u Nancynom položaju bio gurnut toliko daleko da je jedini način da pobjegne od muka, bio taj da si oduzme život. Čekao sam da Julia padne, osjećao sam se kao da je to pitanje vremena, ali sada je ta priča zasjenjena drugim skandaloznim događajima. Još uvijek osjećam ogorčenost, ljutnju. Rana ne prolazi, ne zacjeljuje. Juliji ne mogu oprostiti sve što je učinila...", rekao je Dilbeck.

image

Julia Roberts

Franck Castel/Bestimage/Profimedia/Franck Castel/bestimage/profimedia

Dilbecku je zabranjen dolazak na sprovod, a Roberts je održala govor u kojem je navodno rekla da je ljuta jer njezina sestra nije vidjela radosti koje dolaze jutrom. Kazao je da se obitelj jako potrudila da ga spriječi, toliko da su prijetili bilo kome drugome ako bi im uopće rekli nešto za sprovod.

"Nakon toga sam pitao neke prijatelje kako je bilo te misle li da bi to Nancy željela i svi su jednoglasno rekli: ‘Apsolutno ne, ona bi se zgrozila‘. Svi su rekli da su se osjećali vrlo neugodno, pogotovo kad je Julia ustala govoriti", ispričao je Nancyn suprug. "Ali vjerujem da je čeka loša karma. Moram vjerovati da karma nekako mora doći do nje", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:15