(NE)MORALNA PONUDA

Zvijezda otkrila što su joj naredili šefovi u reality showu: ‘Ili se seksaj s njim ili sutra ideš kući!‘

Poslušala jer ih sam željela uspjeti, kaže. Već prve noći u showu završila je u krevetu s muškarcem...

Jemma Lucy

 /Instagram/ Jemlucy_new

Britanska TV ličnost i zvijezda OnlyFansa Jemma Lucy (35) tvrdi kako su joj šefovi u realityju „Ex on the Beach” uvjetovali da mora imati seks na televiziji, inače će biti poslana kući. „Ex on the Beach” prati sudionike koji započinju svoje veze, a uobičajeno su ti začeci ometani dolaskom bivših partnera u reality.

Jemma je u realityju sudjelovala 2015. i 2016. godine, a ove optužbe iznijela je u podcastu „Anything Goes” Jamesa Englisha.

„Iskorištavaju tvoju ranjivost”, započela je Jemma.

„Tjeraju te da radiš stvari. Ne tjeraju te fizički, ali riječima te manipuliraju. Kajem se zbog svega što sam činila u tim emisijama”, ističući da mrzi te emisije, ali da ju je to dovelo tu gdje je sada.

„Bilo je trenutaka kad su me odvukli sa seta držeći me za odjeću i govorili mi da ako želim uspjeti i ako želim biti slavna, onda moram početi raditi stvari ili idem sutra kući. Idi u tu sobu i spavaj s njim...”, priča Jemma svoje iskustvo.

„Toliko su puta to učinili i ja sam ih poslušala jer sam željela uspjeti”, kaže.

Jemma je spavala s Gazom Beadleom na prvoj noći u showu, a Gaz je trenutno poznat po sudjelovanju u realityju „Geordie Shore”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:35