LUANN DE LESSEPS

Zvijezda ‘Kućanica‘ iznenadila lascivnom fotkom iz 90-ih: ‘Ma tko ne obožava muškarce u uniformi?‘

Bivša grofica objavila je svoju lascivnu naslovnicu magazina Playgirl iz svibnja 1990. na kojoj je s polugolim kaubojem

Luann de Lesseps

 Craig Barritt/AFP

Luann de Lesseps, zvijezda realityja i nekadašnja grofica, iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu objavivši naslovnicu magazina Playgirl iz svibnja 1990. Naslovnicu, naravno, krasi ona, a s njom na fotografiji je i do pasa nagi "kauboj" iz Teksasa, inače model Todd Brown kojeg izazovno grli.

"Ja jednostavno obožavam muškarca u uniformi! Vi ne?", upitala je zvijezda realityja "Real Housewives of New York City" svojih milijun pratitelja na toj društvenoj mreži. Neki od njih zamjerili su ovoj 57-godišnjakinji što to tek sada, nakon 32 godine otkriva javnosti, no drugi su izjavili kako se sjećaju tog izdanja Playgirla.

Luann je inače nedavno završila drugu sezonu "Real Housewives Ultimate Girls Trip", a potom bila zauzeta svojom turnejom "Countess Cabaret", kao i novim spinoff showom sa svojom kolegicom iz RHONY-ja Sonjom Morgan (58), o čemu se naveliko šuška, a o čemu je pisao Page Six.

Zvijezda je prošlog tjedna razgovarala s Hollywood Lifeom, međutim na pitanja o navodnom novom projektu izjavila je kako ne može još ništa potvrditi. Ipak, znakovito je potvrdila kako bi apsolutno voljela opet raditi sa Sonjom i da tek treba vidjeti hoće li se to i ostvariti.

Page Six je, naime, izvijestio kako su ove dvije "kućanice" potpisale ugovor za angažman u vlastitom showu koji je inspiriran legendarnom reality serijom iz 2000-ih "The Simple Life" s Paris Hilton i Nicole Richie. U novom showu "glamurozne prijateljice" Luann i Sonja žive zajedno u srednjoameričkom gradu i druže se s običnim narodom.

"Još ne znaju lokacije, ali to će biti Kansas ili Nebraska, a ne neki hipsterski južnjački grad. Producenti su držali lokacije u tajnosti čak do zadnje minute, čak ni Sonja i Luann nisu znale", kazao je izvor za PageSix.

Također je rekao kako je "papirologija potpisana i da će u srpnju početi snimanje". Ako show dobije "zeleno svjetlo", prva sezona Luannine i Sonjine emisije navodno će imati oko 10 epizoda i uključivati ​​slavne goste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:58