ZVIJEZDA NETFLIXA

Za razvod saznao SMS-om, a vrijedne stvari počele su mu nestajati iz kuće: ‘Bila je fizički agresivna, zaključala je i sobu!‘

Također je naveo da ga je agentica za nekretnine ‘agresivno udarila‘ po licu, pritom mu slomivši naočale, te mu prouzročila posjekotinu

Chelsea Lazkani

 Profimedia/

Otuđeni suprug zvijezde Netflixova hita ‘Selling Sunset‘ Chelseae Lazkani, Jeff Lazkani, optužio ju je da je bila ‘fizički agresivna‘ nekoliko dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod.

40-godišnji Jeff odgovorio je na zahtjev za razvod svoje 31-godišnje supruge, a njegov je odvjetnik istaknuo da ga i on želi, navodeći nepomirljive razlike kao razlog razlaza para, prenosi People.

U pisanoj izjavi Jeff, koji je direktor Icon Media Directa, optužio je reality zvijezdu da je bila ‘fizički agresivna‘ i ustvrdio da se to dogodilo prije i nakon što je podnijela zahtjev za razvod, koji je uslijedio nakon sedam godina braka.

Također je naveo da ga je britansko-nigerijska agentica za nekretnine ‘agresivno udarila‘ po licu, pritom mu slomivši naočale, te da mu je prouzročila malu posjekotinu na bočnoj strani lica.

image
Jeff Lazkani i Chelsea Lazkani
Rich Polk/Getty Images/Profimedia/Rich Polk/getty Images/profimedia

Otuđeni suprug također smatra da zbog dobrobiti njihove djece, trogodišnje Melije i petogodišnjeg Maddoxa, njih dvoje ne bi trebali živjeti zajedno u njihovoj kući s pet spavaćih soba na Manhattan Beachu, za koju Jeff navodi da je on primarni vlasnik.

Dodao je i da je Chelsea, koja nije navedena kao suvlasnica, "stavila pametnu bravu na njihovu spavaću sobu‘ te nadzire njegov pristup imanju te ga snima na luksuznom imanju. Par je spornu kuću kupio za 2,9 milijuna dolara 2018. godine, a Jeff sada traži ‘ekskluzivno korištenje i posjedovanje‘ spomenute nekretnine.

Lazkani također navodi da ga Chelsea "provocira" i "snima u pokušaju da uhvati neku njegovu pretjeranu reakciju." Smatra da je njezino ponašanje sumnjivo te je ustanovio da su brojne njegove "osobne stvari" nestale ili su odnesene iz njihove kuće nakon što je Chelsea podnijela zahtjev za razvod.

Među nestalim predmetima su i šal koji je dobio od pokojne majke, očeva kapa te rezervni ključ njegova automobila. Također navodi da je Chelsea priznala da je premjestila njegov Rolex nakon što ju je pitao gdje mu je sat, a dodao je i da se "šuljala imanjem i pokušavala ući u njegovu sobu kada je mislila da on nije kod kuće."

image

Chelsea Lazkani

Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sve je to poprilično naljutilo Lazkanija, koji je svojoj uskoro bivšoj supruzi rekao da ima 48 sati da pokupi svoje stvari s imanja te joj ne dopušta da se zadrži u kući dulje od dva sata. Zatražio je i da pritom bude prisutna ‘neutralna strana‘ koja će im pomoći oko podjele stvari oko kojih se možda ne slažu.

Jefd je također izjavio da je bio "zapanjen" nakon što je saznao da je Chelsea podnijela zahtjev za razvod putem SMS poruke koju mu je poslao portal TMZ, a kad joj je poslao SMS, nije mu odgovorila.

Rekao je da je istog dana njezin brat počeo spavati u kući na Manhattan Beachu, a da o tome Jeff nije bio obaviješten, te tvrdi da je posljednji put spavao u kući na dan kad je saznao za razvod. Otkrio je i da on i Chelsea nisu spavali zajedno u istoj spavaćoj sobi još otkako su dobili sina Maddoxa, a razlog su bile "neugodnosti nakon trudnoće i raspored spavanja". On se želio vratiti u sobu, no Chelsea je to "odbila jer se navikla imati vlastiti prostor za spavanje."

Također je naveo da je otkrio da je Chelsea u to vrijeme otvorila poseban bankovni račun. Istaknuo je i da ne želi da im sud dodjeli supružničko uzdržavanje, nijednom od njih dvoje.

image

Chelsea Lazkani

Rmla/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Rmla/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, vijest o razvodu para pojavila se krajem prošlog mjeseca. U pravnim dokumentima, do kojih je došao TMZ, Chelsea je kao službeni razlog njihovog razlaza navela ‘nepomirljive razlike‘. S Lazkanijem traži ‘zajedničko fizičko i pravno skrbništvo‘ nad njihovo dvoje djece.

Osim toga, Netflixova zvijezda traži supružničku podršku od Jeffa, ali nije ukinula mogućnost da i on zatraži alimentaciju. Magazin People istaknuo je da nigdje ne spominje predbračni ugovor, ali "Chelsea inzistira na tome da se njihova podjela imovine odredi na sudu."

Atraktivna agentica za nekretnine nije objavila datum rastave te je do sada već izbrisala gotovo svaki trag o Jeffu sa svog Instagram profila.

Podsjetimo, bivši par upoznao se na Tinderu 2015., a Chelsea se pridružila ekipi ‘Selling Sunseta‘ u petoj sezoni showa. Jeff je bio taj koji ju je upoznao s njezinim šefom Jasonom Oppenheimom, a i sam se pojavio u nekoliko epizoda emisije. Vjenčali su se dvije godine kasnije, a Chelsea je tada rekla: "Posrećilo mi se. Moj muž je nevjerojatan i još uvijek se pitam kako sam pronašla ovakvu ljubav jer je to inače tako teško." Dvojac se vjenčao u Resortu na Pelican Hillu u Newport Beachu u Kaliforniji te su uživali na medenom mjesecu putujući po Tajlandu, Singapuru i Maldivima.

Lazkani je 2018. opisala svog supruga kao ‘najnesebičniju, najbrižniju, duhovitu i najzgodniju osobu‘ koju poznaje.

"Ne mogu opisati koliko se blagoslovljeno osjećam što s tobom dijelim život i ljubav", napisala je u slatkoj objavi u čast njihove godišnjice braka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:23