ROKERICA OD MALIH NOGU

VIDEO: UMIROVLJENICA ŠOKIRALA ŽIRI I PUBLIKU SUPERTALENTA NEVJEROJATNOM IZVEDBOM KLASIKA AC/DC-ja 'Mislim da mogu pobijediti!'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Jenny Darren, 68-godišnja umirovljenica iz britanske regije Cotswolds , nije uobičajena pripadnica svoje generacije i to je pokazala na nastupu u reality emisiji Britain's Got Talent.

Kada se popela na pozornicu obučena u vestu, dugačku suknju i s naočalama, žiri emisije je posumnjao da je sudjelovanje u natjecanju talenata shvatila kao šalu. "Jenny, jesi li ti ovdje zato što misliš da možeš pobijediti", pitao ju je Simon Cowell.

"Apsolutno!", odgovorila mu je Darren, na što joj je žiri rekao da može početi kada god želi. "Dajte mi samo par trenutaka da se pripremim", rekla im je Darren te je sa sebe počela skidati odjeću.

Isprva šokirani, članovi žirija nisu znali što da misle, međutim Darren je vrlo brzo otkrila da je ispod svoje odjeće ponijela još jednu opravu - kožnu suknju, visoke čizme i crnu majicu.

U tom je trenutku zasvirala AC/DC-jeva "Highway to Hell" i Darren je u maniri Bona Scotta počela pjevati. Publika je njezin nastup popratila oduševljenjem i gromoglasnim pljeskom.

I dok je Darrenin nastup možda bio šok za opću javnost, ovo joj nije prvi puta da pjeva. Naime, The Sun piše da je Darren tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća imala izdavački ugovor te je 1978. godine izdala album "Queen of Fools". Na toj se ploči našla i pjesma Heartbreaker koja je poslije dana pjevačici Pat Benatar i ostalo je, kako se kaže, stvar povijesti.

Darren je prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji Good Morning Britain otkrila da je mogla biti velika zvijezda jer je Heartbreaker u izvedbi Benatar postao veliki međunarodni hit s kojim se Benatar i probila.

Voditelj emisije Piers Morgan ju je pitao što misli koliko je mogla zaraditi od te pjesme. "Nekoliko milijuna", rekla je Darren i dodala da nije tu mogla ništa jer je Benatar čula pjesmu i poželjela je ponešto promijeniti i izdati. "Kako smo dijelile izdavačku kuću, nisam mogla ništa. U krajnjoj liniji, moja verzija pjesme je izašla na albumu Queen of Fools. No, ne opterećujem se s tim što je moglo biti", rekla je Darren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:36