AUDICIJA

VIDEO: NAJSEKSI PAR I JOŠ JEDNA PJEVAČKA SENZACIJA ODUŠEVILI U SUPERTALENTU 'Ovako nešto smo čekali, a tko čeka, taj i dočeka!'

 
 NovaTV

Četvrta epizoda Supertalenta donijela je još jednu mini senzaciju. Marija Šekerija svojim je nastupom oduševila žiri i publiku. U zlatnoj svečanoj toaleti otpjevala pjesmu '11' Marije Šerifović.

- Ovako nešto smo čekali, a tko čeka, taj i dočeka! Baš jedan jako okrugli, topli, moćan vokal koji može pjevati, ja vjerujem, zbilja sve - rekla je oduševljena Martina koja je tijekom čitavog nastupa gledala u mariju razrogačenih očiju.

- Ja kada sam vidjela što pjevate, ja sam prvo pomislila ili je potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da ste ovo drugo. Marija, vi ste meni hit - poručila joj je Maja.

Osim Marije, žiri je izvedbom hitova grupe Queen oduševio i Zbor glazbene škole Varaždin, a osim Maje koja je jecala u suzama i Martini i Janku zasuzile su oči, piše Dnevnik.hr.

- Ovog trenutka mi ne pada ništa manje stereotipno na pamet nego da sam toliko sretna da postoje takvi ljudi kao što ste vas dvoje profesora i da postoje djeca koja su krenula zahvaljujući Vama putem koji meni i kao majci daje ipak vjeru u bolju budućnost - komentirala je Martina.

Žiri je bez teksta ostavio i mađarsko-talijanski ljubavni par Duo Giurintano koji su izveli akrobatsko rolanje.

- Vi ste jedan potpuno lud par! Mislim da ste najseksi par u Supertalentu ikad - poručila im je Maja, a prije nego li su zajedno stupili na pozornicu, Mađarica Kathy Donnert predstavila se talentom žongliranja s nogama.

Među kandidatima četvrte epizode našla su se i poneka stara lica koja su na istu pozornicu stupili prije 10 godina! Kiki i Kiki ponovno su se vratili u Supertalent i svojim break danceom osvojili žiri.

- Ovo je sasvim sigurno najbolji break dance kojeg smo vidjeli ne u ovoj sezoni Supretalenta, već u zadnjih xy sezona - oduševljena je bila Martina, dok je Maja komentirala kako iznimno dobro plešu, no 'ništa tragičnije od koreografije još nije vidjela'.

Nakon što je zbog ozljede odustao od profesionalnog bavljenja nogometom, Mihael Rako energiju je usmjerio na svoj drugi talent – imitiranje poznatih osoba, a s nastupom u kojem je imitirao Zdravka Mamića, Ivana Pernara, Franju Tuđmana, Mr. Beana te Sylvestera Stallonea osigurao je četiri ‘da’ od žirija. Janko je rekao:

- Odličan si, ali nije samo vokalno što je Martina rekla, već si neke likove skinuo i karakterom, izraze lica.

Također, nakon deset godina otkako je nastupao u finalu Supertalenta, Buki Skandal vratio se u Supertalent. Kako su i najavili, priredili su spektakl te s tri ‘da’ uspjeli se plasirati u sljedeći krug natjecanja. Jedino ‘ne’ dobili su od Martine za koju je Buki bio uvjeren da će im odmah stisnuti iks.

- Da se mi malo razumijemo, nisam ja u životu apriori protiv nečega, nego sam protiv površnih stvari koje pobuđuju niske strasti. Dakle, kada je nešto bez pokrića, kada je nešto prvoloptaški i kad je nešto naprosto loše. Tekst je bio potpuno bezvezan, to je bio najlošiji dio. Dečki su poprilično raštimani, ti si urnebesno zabavan, da li bi te ponovno u životu išla čuti, pa nisam sigurna da ne bi, ali ne u ovoj izvedbi. Ovo je bilo loše - objasnila je Martina.

Dva ‘da’ i dva ‘ne’ dobili su Serbian Jumperz koji su se predstavili dosad neviđenom plesnom disciplinom u Supertalentu – jumpstyleom.

Četiri iksa dobili su Pamela Midžić i Bruno Mijanić koji su zahvaljujući Supertalentu postali prijatelji. Pamela je htjela impresionirati Maju s njezinom pjesmom 'Jedna noć', no u tome nije uspjela.

- Pamela, iskakala si iz matrice od početka do kraja! Ne možeš ići u kontra ritmu, baš sam se naljutila malo. Žao mi je. Uvijek mi je lijepo kada netko dođe i pjeva moju pjesmu, međutim bilo bi mi draže da ju netko pjeva kako ona je, jer onda uvijek imam osjećaj da će netko misliti da je tako u originalu. Intonacija ti je potpuno kriva, ispadala si iz matrice. Možda jednostavno ova pjesma nije za tebe - kazala joj je Maja.

Bruno Mijanić se pak predstavio s Rihanninom pjesmom 'Love on the brain', piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:19