'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

VIDEO: LEGENDARNA TEREZA KESOVIJA ODUŠEVLJENA DVOJNICOM 'Na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni. Fantastična je, ona je moralna pobjednica'

 
Neda Parmać kao Tereza Kesovija
 Screenshot

Pjevačica Neda Parmać u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u glazbenu divu Terezu Kesoviju i otpjevala njezinu pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi" te oduševila i gledatelje i žiri.

- Ljudi dragi, hvala vam! Ne stižem odgovarati na poruke niti pročitati sve komentare. Hvala Terezi na ovoj predivnoj pjesmi i interpretaciji zahvaljujući kojoj sam u nedjelju navečer slavila - objavila je na društvenoj mreži Parmać, koju je u tijesnoj borbi ipak pobijedio Fabijan Pavao Medvešek, koji je imitirao Freddieja Mercuryja.

- Bravo! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s puno truda, emocije i ljubavi. Na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni pa dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom nastupu... Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa - napisala je legendarna Kesovija na Instagramu poslije Nedine izvedbe, a za Dnevnik. hr u ponedjeljak je dodala:

- Bila je fantastična. Odlično je izvela moju pjesmu, a još je dala taj svoj neki touch, dodir... Ona je moralna pobjednica prve epizode. Ima divan potencijal, vrijedna je i dobra cura s pozitivnom energijom. Baš je volim - zaključila je Tereza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:49