TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: FANTASTIČNA TRANSFORMACIJA NAŠE GLUMICE Hana oduševila kao Mladen Grdović i osvojila titulu najbolje u prvoj epizodi showa

Hana Hegedušić kao Mladen Grdović
 Promo / Nova TV

Televizijski show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ vratio se na male ekrane i prve transformacije nove sezone uspješno su odrađene.

Najbolja u prvoj epizodi bila je Hana Hegedušić koja je simpatičnom pretvorbom u Mladena Grdovića izazvala salve smijeha i publike i žirija. Izvedbom ‘Bolje živim nego ministar’ Hana je gotovo u potpunosti sakrila razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas.

Sandra Bagarić posebno je pohvalila Haninog Grdovića i usporedila je s hit izvedbom prve godine. ‘Znam da je ovakav bum napravila Minea s Joletom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E, ti si sad zaista ... wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek’, oduševljena je bila Sandra.

BrN_DBOaN40

Goran Navojec posebno se uživio u njenu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik. ‘Mladene, puno mi je drago što si karakter i nisi tia popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok’, našalio se Navojec.

Prema Haninom izboru, kao pobjednice prve epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Novi put iz Varaždina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:23