ZBUNJENI GLEDATELJI

VAHDELA SE SLOMILA I PRIZNALO NEŠTO ŠTO NIKAD NIJE: 'Još nisam osjetila potrebu za seksom. Ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat...'

 

Jedna od djevojaka koja se bori za srce Gospodina Savršenog, Vahdela Vlahović, majka je devetogodšnjeg sina, a za RTL je otkrila kako se u životu borila s anoreksijom, samopouzdanjem i uopće doživljavanjem muškaraca i odnosa.

Vahdela je sina dobila u prošlom braku i on joj je centar života.

- Sa sinom mi je svaki trenutak poseban i svaki me dan iznova podsjeti da je život lijep. On je moja najveća podrška i snaga. Volimo otići u kazalište, ali često smo i na nogometnim utakmicama jer trenira u Dinamu. Svi kažu da jako sliči na mene, a ponosna sam najviše na njegovu dobrotu i nesebičnost. Ali i na nogometne rezultate i uspjeh u školi. I drago mi je što voli umjetnost - rekla je. Kao umjetnička duša koja obožava crtati i svira klavir i obou, trenutno radi nekoliko poslova poput statiranja u kazalištu, ali nada se i drugim umjetničkim angažmanima nakon završetka showa:

- Najviše bih voljela raditi nešto vezano uz televiziju, kazalište ili fotografiju. Ali otvorena sam i za druge opcije. A tko zna, možda dobijem i neku poslovnu ponudu.

U show se, kaže, prijavila jer je samoj sebi htjela dokazati da može biti kao i sve ostale cure:

- Naime, od osamnaeste godine borim se s problemima s hranom, bolovala sam od anoreksije i to je jako utjecalo na moj život, prvi brak, ali i samopouzdanje.

Smatra da se muškarac prema njoj mora ponašati zaštitnički:

- To je moje mišljenje još iz onog doba kada sam se željela osjećati kao djevojčica na koju netko pazi da se ništa loše ne dogodi. Shvaćam da odnos između muškarca i žene ne bi trebao biti takav, iako smatram da u nekoj maloj mjeri sve mi vidimo dio naših očeva u muškarcu. Ali mislim da bi trebalo težiti ravnopravnosti, a ne podčinjenosti. Prava ljubav dolazi iz slobode izbora, a ne moranja.

RTL

Mislim da taj odnos s muškarcem ja gledam na previše djetinjast način. Ovo nisam nikad rekla, ali okej, mogu reći, ne sramim se, ja sa muškarcem još nisam osjetila potrebu za seksom - rekla je.

- Ako si mi ti zaštitnik i ako me ti čuvaš i ako mi daješ sigurnost, ako me štitiš i ako si mi kao tata, onda se nećeš ići sa mnom seksat. Ne znam, za mene seks s muškarcem neki put izgleda kao da me povrijedio emocionalno. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. To prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo - rekla je Vahdela za RTL. Dodala je kako je to sve bio razlog koji ju je udaljio od bivšeg supruga koji je 29 godina stariji od nje

- To je vjerojatno zbog mojeg poimanja vlastitog tijela i nastavka priče iz prošlog pitanja. Naime, liječim se od anoreksije od 18 godine. A to prilično utječe na seksualni život. A tu je i moje samopouzdanje, koje je godinama bilo prilično klimavo. Tek sada učim kako uživati u odnosu -.

- Godine definitivno nisu bitne u ljubavi. Ja volim osobu, a ne njegove godine. To su samo brojke, a brojke nisu emocije. Možda sam nespremna ušla u brak, možda nisam sebe dovoljno upoznala. A najviše nas je udaljila moja bolest, u kojoj nismo uspjeli zadržati jedno drugo. Nije lako živjeti s osobom s takvim problemima koje sam ja imala. No, to je iza mene, glavno mi je da smo ostali u dobrim odnosima - i zbog sina, ali i zbog nas - rekla je za RTL 30-godišnjakinja koja nije izgubila nadu da će ponovno naći ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 14:15