NEGIRAJU GLASINE

Umjetna inteligencija predvidjela kako bi članice klana Kardashian-Jenner izgledale bez operacija

Inače, gotovo cijela obitelj odavno je na meti kritika da se podvrgnula raznim komezičkim zahvatima kroz godine

Obitelj Kardashian-Jenner

 Instagram/KylieJenner

Umjetna inteligencija predvidjela je kako bi slavna obitelj Kardashian-Jenner izgledala da se nije podvrgnula razno raznim kozmetičkim zahvatima.

Video koji je izradio popularni australski streamer Vandahood Live procijenio je kako bi izgledale slavne Kardashian sestre – Kim, Khloe i Kourtney - bez kozmetičkih zahvata.

Također, u snimci su se našle i njihova polusestra Kylie Jenner te majka Kris Jenner dok je preostala iz klana Jenner – Kendall – izostavljena, iako se u posljednje vrijeme propituje i je li se slavna manekenka podvrgnula manjim kozmetičkim zahvatima.

Jedan od kreatora videa izjavio je kako je primijetio da su se vodile rasprave između onih koji su kritizirali obitelj i onih koji su je branili, no ističe kako je video napravljen samo u svrhu zabave.

Primijetili su da su najveće razlike vidljive kod Kylienih usana i Khloeina nosa, a obje su priznale da su išle na operacije. Kylie, koja je već postala poznata po svojim punim usnama, godinama je poricala ima filere u usnama, prije nego što je 2015. to konačno priznala.

Otkrila je to tijekom pojavljivanja u obiteljskom reality showu ‘Keeping Up With The Kardashians‘, kada je izjavila da je stavila ‘privremene filere za usne‘ jer su joj njezine prirodne predstavljale veliku nesigurnost.

- Jedan dečko kojeg sam poljubila rekao mi je: ‘Usne su ti stvarno male, ali se dobro ljubiš. Nisam mislio da ćeš biti dobra u ljubljenju‘, prisjetila se za Complex 2016.

Njegov je komentar smatrala vrlo bezobraznim, a zbog njega je također bila uvjerena da je više nitko neće htjeti poljubiti.

Također je optužena da je operirala nos, grudi i stražnjicu što je ona jasno zanijekala u intervjuu za Paper 2019.

- Ljudi misle da sam otišla pod nož i potpuno rekonstruirala svoje lice, što je potpuno lažno. Prestravljena sam! Ne bih to nikada napravila, rekla je tada.

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

Njena polusestra, Khloe Kardashian, otkrila je prošle godine u reality showu ‘Keeping Up With the Kardashians‘ da je operirala nos u proljeće 2019.

- Oduvijek sam željela na operaciju nosa, priznala je ABC-jevom Robinu Robertsu dodajući kako joj se jako svidio rezultat operacije, na koju se odlučila otići nakon što je skupila hrabrost.

Reality zvijezda je također priznala da je uzimala filere i probala botoks, iako tvrdi da je ‘užasno reagirala‘ na injekcije.

Kim Kardashian poznata je po svojim zanosnim oblinama, no neko vrijeme se nagađalo o tome je li poboljšala svoju besprijekornu figuru i lice kozmetičkim zahvatima, što je i ona žestoko opovrgnula.

U razgovoru za Allure prošloga srpnja, Kim je tvrdila da nikada nije imala filere te da je tijekom godina dobila samo ‘malo botoksa‘.

- Nikada nisam išla na filere, ali nikada, rekla je te otišla još dalje dodajući kako nikada nije imala kozmetički zahvat na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:27