SARA I MIHAEL

TV show ih je promijenio: Par koji se upoznao u emisiji 'Ljubav je na selu' očekuje bebu

 Screenshot

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović, mladi par koji se upoznao na snimanju showa 'Ljubav je na selu', iščekuju prinovu u obitelji, i to sina, prenosi RTL.

'Nestrpljiva sam i jedva čekam, a Mihael također. On bi htio da se dijete već rodilo, da govori tata, da se igraju i idu na ribolov', rekla je Sara. Mihael je radosnu vijest da će postati otac doznao putem telefona, budući da je par tog dana bio na različitim mjestima. 'Rekla mi je brzo dolazi u Varaždin odmah nakon što mi je rekla da ću biti otac', rekao je Mihael.

Sara je dodala da je Mihael na telefonu prvo malo šutio nakon što je čuo vijesti. 'Bio sam sretan i u stanju pozitivnog šoka. To morate doživjeti da biste znali kakav je osjećaj', rekao je Mihael. Sara i Mihael trenutno žive na Mihaelovom slavonskom imanju, a premda su zaručeni, datum vjenčanja još nisu odredili. 'Ja bih jednostavnije vjenčanje, premda znam da u Slavoniji takve vjenčanje gotovo pa da nije moguće', rekla je Sara, no Mihael ju je vrlo brzo uvjerio da će se tradicija morati poštovati te da očekuje veliko i raskošno tradicionalno vjenčanje.

'Dogovorit ćemo se već', rekla je Sara sa smješkom na licu. Zaručnici smatraju da im se život nije promijenio zbog pojavljivanja u showu, a Mihael je dodao da neće dozvoliti da se promijene. 'Mi smo takvi kakvi jesmo, pogotovo ja seljak, a ona uz mene', rekao je Mihael, a ta je izjava kod Sare izazvala salve smijeha. 'Nemoj se smijat', kad jesam, ništa mi nije, opet radim svoj posao', dodao je Mihael.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:41