TURBULENTNA VEZA

Tristan Thompson moli Khloé Kardashian da mu se vrati i nada se da će ih drugo dijete ponovno spojiti

Kardashian je prekinula vezu Thompsonom kada je saznala da ju je prevario s fitness modelom Maralee Nichols

Tristan Thompson i Khloe Kardashian

 Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia

Košarkaš NBA momčadi Chicago Bulls Tristan Thompson (31) moli reality zvijezdu Khloé Kardashian (31) da mu se vrati te se nada da će ih beba koju čekaju ponovno ujediniti kao par, tvrdi izvor blizak košarkašu.

Podsjetimo, Khloe je prekinula s Tristanom kada je saznala da ju je prevario s fitness modelom Maralee Nichols, a njihovo je dijete začeto putem surogat majke prije nego što je Khloe saznala da Tristan ima dijete s Nichols.

Međutim, kako govori izvor, 31-godišnja reality zvijezda košarkašu ne želi dati još jednu šansu. Khloe je ‘krenula dalje‘, ali Tristan, ‘koji je presretan zbog prinove‘, i ona planiraju ‘prijateljski odgajati bebu‘.

Khloe i Tristan već su roditelji četverogodišnje True, a sada stiže njihovo drugo dijete putem surogat majke.

image

Khloe Kardashian, Tristan Thompson i True Thompson

Landmark/Profimedia/

- Možemo potvrditi da će True dobiti brata ili sestru. Khloé je nevjerojatno zahvalna izvanrednoj surogat majci za tako prekrasan blagoslov - rekao je za časopis In Touch predstavnik zvijezde serije "Keeping up with the Kardashians".

Drugi izvor je potvrdio da bivši par nije opet zajedno te da nisu razgovarali od prosinca prošle godine, osim o pitanjima zajedničkoga roditeljstva.

Nichols je zatrudnjela s Tristanovim djetetom u ožujku 2021. dok je on još bio u vezi s Khloe. Nichols je 1. prosinca 2021. godine rodila sina Thea.

Thompson je Kardashian jednom prilikom poslao podužu poruku u kojoj je ustvrdio da ona ne zaslužuje da je se ponižava kao što je on to radio tijekom prošlih godina.

- Moji postupci sigurno nisu u skladu s načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to što misliš. Opet, nevjerojatno mi je žao - napisao je košarkaš.

Nichols je više puta tvrdila da Tristan još uvijek nije upoznao njihova sina. Osima Thea i True, košarkaš ima petogodišnjeg sina Princea s bivšom djevojkom Jordan Craig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:32