TAMARA SE VRATILA

TEMPERAMENTNA BODY-BUILDERICA VRATILA SE U KUĆU Na izlasku je za sve optužila ljubomorne žene, sada će se s njima suočiti!

 Promo RTL

Neno Pavinčić u svojoj je misiji uspio, napokon je dobio slobodu te je zadovoljan izašao iz kuće. No stanarima se vratila stanarka koja je prva izbačena.

Neno je u prvim danima reality showa Big Brother imao misiju skupiti više od 10 tisuća pregleda viralnog videa te se tako izborio za slobodu i izlazak iz kuće, piše Big Brother .

Ipak, da ne bi sve bilo ‘po špagi’, Big Brother je iznenadio ukućane i u show vratio bodybuildericu Tamaru Posavčić te tako malo uzburkao situaciju u Dubravi.

Tamara je, naime, izbačena već prve večeri kad je Veliki brat stanarima umjesto tuluma useljenja organizirao nominacije. Tamara je zaradila najveći broj nominacija pa je istog trena morala napustiti kuću, a u studiju je voditeljici Marijani Batinić rekla da je uvjerena kako su se žene u kući urotile protiv nje te je namjerno izbacile.

Tamara Posavčić rođena je u Zagrebu i bavi se bodybuildingom. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će se putovanjem. Njezin plan za pobjedu u najpopularnijem reality showu na svijetu jest biti svoja. U Kući bi je iz takta najbrže mogla izbaciti sebičnost, zloba i ljudska glupost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 08:20