10. SEZONA

‘Supertalent‘ se vraća na male ekrane: ‘Pojedine točke će uistinu biti šokantne za određene generacije‘

- Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što priliči desetoj sezoni Supertalenta, poručuju

Frano Ridjan i Igor Mešin

 Nova TV

Supertalent se na televizijske ekrane vraća 24 rujna. Deseta sezona showa, koju su na Novoj TV prozvali rođendanskom, donosi nastupe koji će biti šokantni za određene generacije, najavljuju voditelji Frano Ridjan i Igor Mešin.

- Atmosfera je baš jako nabrijana ove sezone, baš kao što priliči desetoj sezoni Supertalenta. Mislim da je ovo stvarno najjača sezona koja će biti odlično producirana, gledateljima izuzetno zabavna i interesantna. Mene je zaista teško iznenaditi nakon ovih devet sezona, ali moram priznati da sam vidio nekih talenata kojima je to itekako uspjelo. Ima ih urnebesnih, katastrofičnih, ali u principu, 96 posto zabavnih - otkriva Igor Mešin koji ima i dodatan razlog za slavlje jer i on obilježava desetu godinu u ulozi voditelja jedne od najuspješnijih zabavnih emisija u Hrvatskoj.

Sezonu za pamćenje najavljuje i Frano Ridjan, koji se u ulozi voditelja Supertalenta našao četvrtu godinu zaredom.

- Ono što sam dosad vidio, ulijeva mi povjerenje da će ljudima biti jako zanimljivo s nama. Imamo sjajnih kandidata, neki od najboljih što sam ja pratio, što kao gledatelj, što kao suvoditelj - naglašava Frano, ne skrivajući uzbuđenje oko nove sezone.

Osim što voditelji imaju važnu ulogu u opuštanju i bodrenju kandidata prije izlaska na pozornicu, imaju pravo nekome od njih dati i zlatni gumb, a prošle godine dodijelili su ga upravo pobjedniku – iluzionistu Magic Leonu. Hoće li i ove godine baš njihov zlatni gumb osvojiti titulu desetog supertalenta tek ćemo doznati, a tko će biti njihov odabranik vidjet ćemo u audicijskim epizodama koje garantiraju pregršt zabave, uzbuđenja i nastupa koji se ne smiju propustiti.

- Vesele me reakcije, pogotovo na pojedine točke koje će uistinu biti šokantne za određene generacije - otkriva Frano i gledateljima poručuje:

- Od mene možete očekivati punu predanost timu Supertalenta, ali prije svega apsolutnu podršku svim kandidatima. Dodam li tome novi imidž, za sada izgleda kao nešto što do sada niste vidjeli - kaže Frano Ridjan.

- Očekujte neočekivano u desetoj sezoni najgledanijeg zabavnog showa u zemlji i pripremite se za nevjerojatne talente i spektakularne trenutke koji će vas oduševiti i inspirirati - uoči starta nove sezone showa poručuju i članovi žirija Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:27