PREKINUT PROGRAM

Šokantne scene u ‘Plesu sa zvijezdama‘, Mussolinijeva unuka se srušila: ‘Ajmo, reklame!‘

Nakon tri okreta Mussolini je počela hvatati ravnotežu, a ples je završen tako da se skljokala na pod
Alessandra Mussolini
 Antonio Fraioli/Zuma Press/Profimedia

Zbog Alessandre Mussolini RAI 1 u subotu je oko ponoći morao neplanirano prekinuti program. Zbilo se to zbog toga što je 57-godišnjoj talijanskoj političarki, nekadašnjoj glumici i pjevačici, koja u paru s Maykelom Fontsom nastupa u showu "Ballando con le stelle 2020" (Ples sa zvijezdama), pozlilo usred plesnog nastupa: srušila se na pod pred kamerama, na zaprepaštenje svog partnera, članova žirija i publike pred TV ekranima.

Duceova unuka ove subote nastupala je plešući vatrenu sambu. Odjevena u bijelu kratku haljinicu veselo je đipala na pozornici, no po zlu je krenulo kada ju je Maykel Fonts podigao u zrak gdje je u plesnoj bravuri trbuhom morala balansirati na njegovoj glavi dok se on vrtio na podiju. Nakon tri okreta Mussolini je počela hvatati ravnotežu, a ples je završen tako da se skljokala na pod. Da to nije zamišljen kraj ove plesne točke dalo se iščitati s lica Maykela Fontsa i voditeljice showa, te ljudi iz TV ekipe koji su palu plesačicu pokušali povratiti dajući joj vode.

No, Alessandra Mussolini samo je nemoćno ležala, na što je voditeljica počela vikati: 'Idemo s reklamama!'. Da stvar ne ide na bolje gledatelji su shvatili kada su uz poduži blok reklama emitirane i vijesti s uključenjem reportera koji je u SAD-u izvještavao s izbora. On je prekinut u pola javljanja, kada su voditeljici vijesti iz režije javili da se Mussolini oporavila.

Ne skroz, jer je nastavak showa pokazao kako sva blijeda i tiha (obično vrlo živo raspravlja sa sucima koji imaju zamjerke na njene plesne izvedbe), ogrnuta dekicom sjedi u stolici. Uz pomoć voditeljice pojasnila je kako cijeli dan nije ništa jela, te da ju je zbog gladi i iscrpljenosti prouzrokovane napornim probama uhvatila vrtoglavica. Suci nisu bili impresionirani: oni se, za razliku od članova žirija koji ocjenjuju u takvim spektaklima u nas, ne brinu hoće li se nekom zamjeriti, pa je Mussolini dobila osrednje ocjene, a publici je par sati nakon emisije poslala puno poljubaca putem Twittera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:04