LJUBAV IZVAN SHOWA

Silvija i Mislav zaljubili su se u ‘Životu na vagi‘, a sad su nam otkrili kakav je život vani: ‘Prvi spoj? Spomenula sam mu...‘

‘Sve što smo naučili u showu ušlo nam je u naviku, pazimo što jedemo i koliko se krećemo‘, kazali su

Silvija i Mislav
 

 Darko Tomas/cropix i RTL

Kažu da ljubav ide kroz želudac, ali da ide i kroz vježbanje, bodrenje i borbu pokazali su Silvija Temšić i Mislav Vlašić koji su se zaljubili u showu "Život na vagi". Inače, Mislav je oborio rekord showa jer je s 213,5 kilograma smršavio na 124,6 kilograma pa se s 41,6 posto tjelesne mase našao na petom mjestu.

image

Finalno vaganje - Mislav Vlašić

Darko Tomas/Cropix

Do sada u showu nije bio natjecatelj koji je ima više od 200 kilograma pa napravio ovakav rezultat. Silvija se našla na četvrtom mjestu s 44 posto izgubljene mase. Ljubav je nastavila cvjetati i nakon showa pa je par za Jutarnji odlučili podijeliti neke detalje iz zajedničkog života.

image

Finalno vaganje - Silvija Temšić

Darko Tomas/Cropix

Kako teče zajednički život? Imate li neku omiljenu zajedničku aktivnost?

Zajednički život teče odlično! Stalno smo zajedno, svaki dan, svaku minutu i sekundu, ali još si nismo dosadili. Zajednička aktivnost nam je šetnja, a s obzirom na to da živimo blizu Jaruna, tamo najčešće i šetamo.

Kako je prošao prvi spoj?

Mislav: Čim smo napustili ‘Život na vagi‘, otišli smo u restoran. Naravno, jeli smo samo zdravo, a poslije toga smo otišli u kino.

Silvija: Spomenula sam da volim filmove pa me dragi izveo u kino, a kasnije smo malo prošetali.

Je li vam teško paziti na kile van showa?

Nije nam teško paziti, sve što smo naučili u ‘Životu na vagi‘ ušlo nam je u naviku. Pazimo što jedemo i koliko se krećemo.

image

Silvija i Mislav

Rtl/

Jeste li promijenili prehrambene navike nakon showa?

Jesmo. Naviknuli smo se na novu vrstu prehrane još u showu pa nam nije bio problem tako i nastaviti.

Kuhate li zajedno? Što najviše volite pripremati za jelo?

Silvija: Većinom kuham ja, ali imam jako dobrog pomoćnika. On opere posuđe jer mi je to najmrže kada je u pitanju kuhanje. Najviše volimo pripremati tortilje, ali trudimo se jesti raznovrsnu hranu.

image

Silvija i Mislav

Rtl/

Trenirate li u paru ili svatko ima svoje vrijeme i vježbe za sebe?

Treniramo u paru. Ponekad se nekome više sviđaju određene vježbe pa onda to sam odradi, ali prvenstveno treniramo zajedno.

Kako motivirate jedno drugo na vježbanje?

Silvija: Dobro je što smo zajedno - kad je jednome teško, drugi ga motivira. Tako je bilo cijelo vrijeme, nije se još dogodilo da je u jednome danu oboma bilo teško pa je i to velik plus što smo zajedno.

Mislav: Malo se promijenila situacija nego što je bilo u showu - sad više ja nju motiviram nego ona mene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:29