DAN NAKON SLAVLJA

Procurila sporna snimka pobjednika ‘MasterChefa‘: ‘Radio sam stvari koje nikako nisu na ponos‘

‘Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati‘, rekao je Temšić

Ivan Temšić

 Masterchef/Nova TV

Dan nakon što je 26-godišnji Ivan Temšić proglašen pobjednikom četvrte sezone televizijske emisije "MasterChef", društvenim je mrežama počela kružiti navodno pet godina stara video snimka na kojoj Temšić šmrkanjem u nosnicu uvlači nepoznati bijeli prah.

Temšić je u petak na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe nakon što što je proglašen pobjednikom "MasterChefa" te uz nju priložio objašnjenje snimke koja kruži društvenim mrežama.

- Kao kroz kuhanje, ali i život, vodim se istim konceptom, učenjem iz grešaka. Istih sam napravio mnogo i iz svake od njih, izvukao životnu poduku - napisao je Temšić na Instagramu.

- Radio sam stvari koje nikako nisu na diku i ponos, ali drago mi je što sam kroz njih prošao, jer su me definirale u osobu koja sam trenutno. Najviše štete sam napravio sebi i svojoj okolini i zbog istoga žalim, ali prošlost je prošlost, i tamo bi trebala i ostati. Svjestan sam svojih postupaka iz prošlosti koji su svakako bili nepotrebni, ali smatram da me je svaki od njih ojačao i opametio - nastavio je.

- Kuhinja je uvelike doprinijela odmicanju od toksične okoline u kojoj sam se nalazio, a moja volja, želja, ambicioznost i snaga su pokazali moje afinitete i staloženost. Smatram da svojim postupcima mogu pokazati kako se sa samog dna, kroz rad i fokus, mogu postići velike stvari - ustvrdio je pobjednik 4. sezone "MasterChefa".

- Kroz sami MasterChef pokazao sam sebe i smjer kojim ću se voditi i dalje, i svima koji me osobno poznaju, kao i situaciju u kojoj sam se nalazio, potvrdio koliko mogu i želim. Život piše čudne priče, sami odabiremo svoje puteve, ali nikada nije kasno da iste i promijenimo, a ja mogu biti primjer ostalima da se isti bira sam - zaključio je Temšić.

Temšić je finalu 4. sezone "MasterChefa" pobijedio Goranu Milaković te osvojio novčanu nagradu od 200.000 kuna. Temšić je u finalu osvojio 120 bodova dok je Milaković uspjela prikupiti 114.

- Nisam još svjestan situacije. Ovo najviše posvećujem mami. Pokazao sam da mogu, ali ovo je kruna mog uspjeha i truda. Ovo će stajati mami iznad bračnog kreveta, kad se probudi da bude ponosna na svog sina - rekao je Temšić nakon pobjede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:27