PAR IZ ‘BRAKA NA PRVU‘

Ovo je razlog narušenog odnosa Filipa i Tamare: ‘Zvala sam te kad sam se vraćala s Malte, nisam te mogla dobiti...‘

Iako su mnogi priželjkivali da će njihov odnos prerasti u nešto više od prijateljstva, to se na kraju ipak nije dogodilo

Filip i Tamara

 Rtl/

Filip i Tamara bili su ‘par‘ u posljednjoj sezoni RTL-ova sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘, a iako su mnogi priželjkivali da će njihov odnos prerasti u nešto više od prijateljstva, to se na kraju ipak nije dogodilo.

"Na kraju eksperimenta sam priznala kako mi se Filip sviđa, a on mi je rekao kako će mi na to odgovoriti poslije, kada se ugase kamere... Pa je jadan ponovno demenciju dobio i tako‘‘, našalila se Tamara u intervjuu za RTL. Filip joj je uzvratio komentarom.

"Imao sam osjećaj kao da me se tjera na nešto, a ja sam prema njoj stvorio prijateljske osjećaje, kao da sam sa sestrom. Zavolio sam je i draga mi je te sam joj rekao da, ako nešto zatreba u životu, može me uvijek nazvati‘‘, rekao je Filip.

"To sam ti rekao sto puta... ako imaš neki problem – uvijek sam tu‘‘, rekao je Filip Tamari, a ona mu je odgovorila: "Jesam li te zvala kada sam se vraćala s Malte – nisam te mogla dobiti." Filip je navedeno ignorirao i naglasio joj da ga zove samo ako se radi o privatnom problemu.

image

Filip i Tamara

Rtl/

"Pa to je bio problem – nisam imala kako doći od aerodroma do doma‘‘, objašnjavala mu je Tamara, a on se izvlačio kako tada nije mogao doći po nju.

"Nemoj me zvati ako ti treba složiti ormar, zovi me ako trebaš emotivnu podršku, prijateljski savjet – to sam mislio, a ne da ti farbam zidove doma...‘‘, rekao je Filip, a Tamara je komentirala kako je očito krivo shvatila, prenosi RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:50