U ČEMU JE TAJNA?

OVAKO SU IZGLEDALI JOŠ DONEDAVNO, A SADA SU SVOJIM TRANSFORMACIJAMA ZAPANJILI HRVATSKU Bivši kandidati Života na vagi ne prestaju oduševljavati

 
 Instagram

Ovogodišnji kandidati 'Života na vagi' ne prestaju iznenađivati transformacijama jer su gotovo svi debelo premašili ciljeve koje im je iznio trener prvoga dana natjecanja. Izgledalo je nemoguće, zvučalo grozno, ali danas je gotovo svaki natjecatelj lakši za barem trećinu svoje prvotne kilaže.

Kako piše Slobodna Dalmacija, naročito javnost pritom oduševljava zanosna Nina Martina Korbar, čije objave na dnevnoj bazi "lajkaju" tisuće, kao i onaj koji je potencijalno osvojio njeno srce. Ne zna se, nisu se izjasnili ni prokomentirali otvoreno svoj odnos, ali činjenica je da se Luka Smoljo i lijepa Zagrepčanka nešto češće druže u posljednje vrijeme.

A jedino je Luka svojom posljednjom objavom uspio nadmašiti Nininu popularnost - u društvu s kolegom iz showa, Marijom Mandićem, pozirao je u želji da pokaže napredak i ostavio pratitelje u šoku.

Nemoguće izgleda, dobacio je netko, ne samo da su momci izgubili solidnu količinu kilograma, izgledaju i gotovo duplo - pomlađeni.

"Mario izgleda 10 godina mlađe!", komentirao je netko, i time otvorio pitanje koje je gotovo nemoguće ne susresti na internetu: "Zašto ljudi nakon mršavljenja izgledaju mlađe?".

Jedno od jednostavnijih objašnjenja govori da ako ste prešli četrdesetu, pretjerani gubitak težine može rezultirati time da izgledate starije, dok vas samo nekoliko kilograma viška može pomladiti. S druge strane, ako ste jako pretili, gubitak težine na zdrav način (vježbanje i prehrana) može vašu siluetu učiniti mlađahnijom.

Ne samo da pravilna ishrana i velike količine vode vraćaju boju licu i tenu daju blistavost i mlađahnost, već i redovito vježbanje opskrbljuje tijelo kisikom koji čini to isto, kako navodi Telegraph.

Sve gore navedeno, prenosi Slobodna Dalmacija, donosi i smanjenje bora i "sivila" od čega pati zrelija koža, stoga i čitav proces mršavljenja, naročito u slučajevima teške pretilosti - pomlađuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:07