DOSTA MU JE SVEGA

'OPROSTA VIŠE NEMA. TO SMO VEĆ PROŠLI NEKOLIKO PUTA' Pažaninu je prekipjelo zbog ponašanja kandidata i krive obrade namirnica

 RTL

Od bogatstva namirnica koje su dobili u zadatak, sva tri Crvena natjecateljska para showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' napravila su osrednja jela. Žiri za to ne krivi samo njih, nego i članove Bijelog tima koji su im te vrhunske namirnice dali u velikim količinama.

Zadani recepti su zbog nepotrebne količine iznimno cijenjenih namirnica i zahtjevnosti njihove obrade ponovo naljutili žiri. Kontinentalci se nisu najuspješnije snašli na morskom terenu, no žiri prilikom ocjenjivanja njihovih jela nije zaboravio i na one koji su te recepte i namirnice - zadali.

I dok s e Špiček sažalio nad kontinentalcima i pomagao savjetima Petri, Filipi, Snježani, Željki, Honorati i Josipu, Pažaninu je prekipjelo zbog krive obrade namirnica, lošeg filetiranja ribe i vrhnja kao dodatka umacima.

- Oprosta više nema! Danas nije trebalo puno filozofirati kod kuhanja. Ove sezone smo ribu pripremali toliko puta, o njoj smo pričali kao nikad dosad… Ovo nije neka nova namirnica, novotarija od obrade. To smo već sve prošli nekoliko puta. Tako da preko nečega više ne možemo prelaziti, više ne možemo tolerirati greške - bio je ljut Pažanin tijekom i nakon kušanja svih jela. Sudeći po ocjenama, Filipa i Petra napravile su najbolje jelo.

Njihov brudet je jedino od Pažanina dobio manju ocjenu zbog, kako je i sam najavio, činjenice da je Špiček pomogao djevojkama oko čišćenja ribe i raka. Još je više zamjerki imao na jelo Honorate i Josipa od kojih je očekivao više truda i ideja, dok je dvojku dodijelio Snježani i Željku zbog korištenja vrhnja u umaku za ribu.

Tako se Honorata i Josip te Snježana i Željko u dvoboju za ostanak u showu.

Tko će izvući deblji kraj, doznat ćemo u novoj epizodi gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u četvrtak u 20 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:38