SPEKTAKL

Nevjerojatna izvedba tri brata blizanca vrijedna ‘zlatnog gumba‘: ‘Tako ste slatki...‘

Osim što su rođeni kao trojke, ova braća posebna su i po tome što u isto vrijeme šesteroručno sviraju na jednom klaviru.
Trio Šubarić
 Nova TV

Kraj šeste audicijske epizode „Supertalent“ donio je pravo osvježenje na pozornici, ali i posljednji zlatni gumb ove sezone. Tri brata blizanca pokazali su kako izgleda kada sva trojica zasviraju klavir u isto vrijeme te su svojom pojavom rastopili gledatelje i žiri.

- Mi smo tri brata, odnosno trojke - predstavili su se 11-godišnji Šubarići.

Voditeljski duo Igor i Frano nisu mogli odoljeti njihovom šarmu i nevjerojatnoj izvedbi te su svoj direktan prolaz odlučili dati 11-godišnjim blizancima Tomislavu, Adrianu i Gabrielu koji čine Trio Šubarić i lansirali ih u polufinale. Osim što su rođeni kao trojke, ova braća posebna su i po tome što u isto vrijeme šesteroručno sviraju na jednom klaviru, a samo dvije i pol godine uče svirati.

Frano ih je molio da ponovno sjednu za klavir i ponove svoju točku, dok se Igor pojavio iza stola žirija, stisnuo im zlatni gumb i viknuo „Ma nema potrebe“ te iznenadio Šubariće.

image
Nova TV

- U svemu smo slični, jedino su nam različite omiljene boje i životinje. Atrakcija smo gdje god dođemo, izjavila su braća prije nastupa.

- Da nema emisije Supertalent, ja bih silno patila jer ne bih imala priliku upoznati tako divne hrvatske trojke, komentirala je vidno oduševljena Martina.

- Vi ste toliko slatki, niste ni trebali doći svirati klavir, rekla im je Maja Šuput.

- Slatki ste što je da je, kao da ste povezani s nekim žicama, jako ste fora, dodao je Davor Bilman.

image
Nova TV

Oni su skromni dječaci, nježni, odlični učenici. S njima nema nikakvih problema, oni su naš blagoslov, kažu ponosni roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:29