‘SURVIVOR‘

Nesretna Matea otkrila da je tište tjelesni atributi: ‘Na poligonu mi sve ispada...‘

Oskudni obroci u divljini utjecali su na sve, no njezine kolegice smatraju da je Matea smršavjela samo na pravim mjestima

Matea u ‘Survivoru‘

 Nova TV

Do sada su natjecatelji ‘Survivora‘ svašta iskusili, a dolazi red i na posebnu poslasticu. Da bi je osvojili, članovi crvenog i plavog plemena moraju ukrstiti svoje snage na poligonu u kombinaciji vode i pijeska. Na samom kraju poligona morat će precizno bacati štap, a za pobjedu će im trebati deset bodova.

Vrijeme je za pripremanje strategije u oba plemena. U crvenom plemenu prijedloge će dati Vojislav, a u plavom Damjan.

„Moramo iskoristiti ovo što Uroša nema“, reći će Damjan. „Nadam se da će za nagradu biti nešto gdje se možemo predozirati s hranom“, ponadat će se Damjan. „Izgubili smo frižider, ali se nadam da će danas biti neki švedski stol i da ćemo pobijediti i vratiti pobjednički duh u plavo pleme“, maštat će Luka te odlučno dodati: „Očekujem 100 posto od svakoga i moramo ovo osvojiti“.

Pobjedi se jednako nadaju i u crvenom timu. „Prvi se dan u ‘Survivoru‘ osjećam fenomenalno i sigurno će nam se dogoditi pobjeda“, kazat će Stefan.

image

Survivor

Nova TV

Oskudni obroci u divljini utjecali su na sve, a Matea, koja je prema procjenama natjecateljica iz plavog plemena smršavjela samo na pravim mjestima, otkrit će da je prije ‘Survivora‘ razmišljala o tome da ide na zahvat smanjivanja grudi.

„Na poligonu mi sve ispada“, požalit će se Matea, a Mihaela i Martina će iskazati divljenje prema njezinoj figuri. „Strukić ti je manji od onog savršenog. Gore ti je sve ostalo, guza je ostala…“, reći će Mihaela.

Što će osvojiti pobjedničko pleme, ali i koje pleme će osvojiti nagradu, ne propustite doznati u novoj epizodi ‘Survivora‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:30