TALENTIRANA UKRAJINKA

Nastup koji je izbezumio Šuput: ‘Ti si luda, kaj je ovo?! Prvi put moram reći da sam ljubomorna‘

Na kraju nastupa, žiri je ustao i zapljeskao talentiranoj Ukrajinki Tetiani Kundyk

Maja Šuput

 Screenshot Youtube

Talentirana Ukrajinka Tetiana Kundyk ponovno je oduševila žiri showa "Supertalent" u trećoj polufinalnoj emisiji.

Nju je u polufinale lansirao zlatni gumb Davora Bilmana, a ovog je puta u svoju točku uključila i ples na svili te je nastup završila hodajući po žici s povezom na očima.

"Kaj je ovo?", vikala je Maja Šuput za vrijeme njezina nastupa, a Davor se zadovoljno smješkao. Na kraju je žiri ustao i zapljeskao Tetiani.

"To je to, jako mi se svidio povez za oči, muzika, novi elementi koji su ubačeni, svila, svidjelo mi se sve. Ovo je bio nastup za dosta osjetila", rekao je Davor Bilman, piše Dnevnik.hr.

"Ovo nije napredak, ovo je potpuno nova vizija, već tu me kupila spuštanjem sa svile, performans, komunikacija... Koketira s nama, a žena u špagi na žici" komentirala je Martina Tomčić pa se obratila Davoru: "Ja ću biti jako sretna ako tvoj zlatni gumb pobijedi ove sezone".

"I dalje mislim da je luda, ovo nije normalno, neustrašiva! Prvi put moram reći da sam zaista ljubomorna na Davorov zlatni gumb, a i ja sam je danas vidjela kao potencijalnu pobjednicu. Ludilo, top, to je to", oduševljena je bila Maja Šuput.

"Još neku stvar ste napravili koju nitko nije napravio, minula je netrpeljivost između Martine i Davora. Tetiana stvarno se veselim jer ću te opet gledati", poručio joj je Janko Popović Volarić.

Njezin nastup oduševio je i pratitelje na društvenim mrežama. "Wow,nadmašila je i zlatni gumb! Svaka čast, ovo se zove talent i za ovo treba mnogo vježbe i akrobacije i definitivno samopouzdanosti. Ovo je za finale", "Najjača točka, ova žena je već pobijedila", "Žena napravila špagu na špagi. Dajte joj odmah pobjedu", "Pored ovoga sve ostalo mi je nekako prosječno..." - glasili su samo neki od oduševljenih komentara gledatelja.

Ova Ukrajinka s engleskom adresom već je kao djevojčica počela plesati u cirkusu, a iako su njezini roditelji mislili da će odustati od toga kada odraste, Tetiana još uvijek radi u cirkusu sa svojom obitelji. Sa suprugom Henryjem, koji je klaun, ima sinčića starog godinu i pol dana, a audicijski nastup u "Supertalentu" bio joj je prvi nakon poroda, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:15